Soțul neagă sarcina, dar… Fiica lui Gigi Becali a trecut la ținute largi care îi maschează burtica!

Publicat: 20/11/2019 | 01:12

Theodora Becali a avut parte de o nuntă ca-n povești, eforturile lui Gigi Becali – aflat, pentru prima oară, în ipostaza emoționantă de socru mic – concretizându-se într-o petrecere pe care mirii și invitații nu o vor uita prea curând. Alături de Mihai Mincu, tânărul care a cucerit-o, Theodora a strălucit, la propriu, bucurându-se împreună cu toți cei prezenți de unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale. După petrecerea de pomină, mirii au plecat în luna de miere, iar apoi a apărut o informație conform căreia fiica lui Gigi Becali este deja… însărcinată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Theodora Becali la plimbare, alături de mama sa, iar imaginile – prezentate în exclusivitate – sunt sugestive. Fiica lui Gigi Becali a trecut la ținute largi care îi maschează burtica!  (CITEȘTE ȘI: CÂT A CÂȘTIGAT LA NUNTĂ, ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE, THEODORA BECALI?!)

Imediat după nuntă, Theodora Becali și soțul ei, Mihai, au plecat în luna de miere. Mai întâi, proaspăt-însurățeii au petrecut câteva zile sub soarele californian, apoi au ajuns la Hollywood, după care s-au îndreptat – mai îndrăgostiți ca niciodată și fericiți după ce au oficializat relația – spre Bora Bora, ”paradisul pe pământ”. La jumătatea lunii noiembrie, informația senzațională furnizată de CIAO.RO a făcut înconjurul showbizului autohton. Theodora Becali este însărcinată. Conform unor surse ale publicației, fiica lui Gigi Becali ar urma să dea naștere unui bebeluș, în vara anului viitor,  spre marea bucurie a celor doi soți și, bineînțeles, a familiilor.  (VEZI ȘI: LUMINIȚA ȘI GIGI BECALI AU PLÂNS ÎN NOAPTEA NUNȚII FIICEI LOR)

Mihai Mincu a negat că Theodora ar fi însărcinată

Nu este de mirare că informația-bombă i-a pus pe jar pe toți cei care au urmărit desfășurarea poveștii de dragoste dintre Theodora Becali și Mihai Mincu, numai că ginerele lui Gigi Becali a reacționat rapid și a declarat că soția sa… nu este însărcinată. Da, amândoi își doresc copii, însă totul se va întâmpla atunci ”când o vrea Dumnzeu”.

„Din păcate, nu este adevărat. Theodora nu este însărcinată. Ne dorim copii, însă când o vrea Dumnezeu. Tocmai ce ne-am întors din luna de miere, suntem bine, fericiți”, a declarat Mihai Mincu, conform click.ro. (NU RATA: ANDRA MĂRUŢĂ, SURPRIZĂ PENTRU FIICA LUI GIGI BECALI)

Theodora Becali a renunțat la tocuri și s-a ”împlinit”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Theodora într-o zi de toamnă în care fiica celebrului multimilionar din Pipera și-a dorit câteva ore de relaxare. Nu a fost singură, ci însoțită de mama ei, Luminița Becali. Preferând o ținută sport – adidași, pulover cu anchior ”Balenciaga” (aproximativ 900 de euro), plus pantaloni mulați -, Theodora Becali a părut mai liniștită ca niciodată, bucurându-se de ieșirea în aer liber.

Theodora Becali, la plimbare într-o zi de toamnă

Formele Theodorei Becali sunt ceva mai ”împlinite” decât înainte, iar asta se poate observa cu ușurință. În plus, fiica vestitului om de afaceri s-a decis să renunțe, suprinzător, la tocuri. Mai mult, trecând peste pantalonii mulați, puloverul Theodorei pare ales în așa fel încât să fie ceva mai lărguț decât ar trebui, ”ascunzând” o rotunjire… care ar da, imediat, de gândit. Să fie acesta un semn că informația despre o eventuală sarcină își găsește, astfel, justificarea, în pofida faptului că Mihai Mincu, soțul Theodorei a negat? Evident, dacă Theodora este însărcinată, nu pot exista decât motive de bucurie, iar admiratorii cuplului ar exulta. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI A PUS ANAMARIA PRODAN ÎN PLIC LA NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI)

Theodora Becali, alături de mama ei

Iulia Albu a lăudat rochia de mireasă a Theodorei

Creatoarea de modă Iulia Albu este, adeseori, critică atunci când vine vorba despre ținutele alese pentru diferite evenimente. Ochiul de cunoscător sesizează toate imperfecțiunile, iar Iulia nu se sfiește să își spună punctul de vedere chiar dacă ”țintele” vor fi, apoi, nemulțumite. În ceea ce privește rochia de mireasă a Theodorei Becali, Iulia Albu a avut însă doar cuvinte de laudă.

„Theodora Becali a marcat o apariție de real bun gust și de o modestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei”, a conchis celebra creatoare de modă. (NU RATA: FILMAREA CARE TREBUIA SA RĂMÂNĂ SECRETĂ! CE A FĂCUT GIGI BECALI LA NUNTA FIICEI SALE)

Pe de altă parte, trebuie menționat că și fericitul socru mic, Gigi Becali, a fost lăudat de creatoarea de modă. ”Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi”, a declarat Iulia Albu pentru viva.ro.

“Craiul de Dobroești”, pe gustul lui Gigi Becali

În vârstă de 28 de ani, Mihai Mincu – ginerele lui Gigi Becali – apare în postura privilegiată de tânăr iscusit în ale afacerilor. Dacă luăm în considerare… unele zvonuri vehiculate, constant, în lumea bună a Capitalei, Mihai a reușit să strângă deja o mică avere din comercializarea accesoriilor de lux dedicate femeilor. (NU RATA: TOP 10: CELE MAI MINCINOASE VEDETE DIN ROMÂNIA)

În ceea ce îl priveștepe Gigi Becali, acesta a declarat – înainte de căsătoria fiicei sale cu Mihai – că îi place foarte mult de tânăr, explicând și prin ce a fost impresionant de acesta. ”Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali.  (VEZI ȘI: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE DE LA NUNTA CARE ÎL COSTĂ 500.000 EURO PE GIGI BECALI!)

A ”plouat” cu bani la nunta Theodorei Becali

Nunta fiicei lui Gigi Becali a fost un eveniment în adevăratul înțeles al cuvântului. Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la petrecerea fastuoasă. Firește, Gigi Becali a introdus – adânc – mâna în portofel, astfel că evenimentul a costat nu mai puțin de o jumătate de milion de euro, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dar nici cei prezenți la eveniment nu s-au uitat la bani. Iar Theodora Becali a fost, se poate spune, cea mai fericită mireasă. În balanță atârnă foarte greu și informația conform căreia ar fi ieșit “pe plus” cu nu mai puțin de 600.000 de euro! Nu este cunoscută, totuși, suma pe care socrul mic Gigi Becali a “plasat-o” în plic, misterul persistând și acum. Dar, nu încape nicio îndoială, omul de afaceri nu a avut “arici” la buzunar, fiind extrem de încântat de acest mariaj. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU, DECLARAȚIE ULUITOARE DESPRE ȚINUTA LUI GIGI BECALI DE LA NUNTA FIICEI LUI: „A FOST..”)

Mirii au avut de numărat ”un munte” de bancnote

Anamaria Prodan, spre exemplu, agentul preferat al lui Gigi Becali, a pus în plic peste 10.000 de euro, ceea ce, trebuie să recunoaștem, este o sumă care nu poate fi neglijată. Concluzia este că Theodora ar fi strâns un “munte” de bani după ce s-a căsătorit cu Mihai Mincu. De menționat că, în momentul în care am primit informația că fiica boss-ului de la FCSB a strâns în jur de 600.000 de euro, mirii încă numărau banii. (NU RATA: CE A SPUS IULIA ALBU DESPRE ROCHIA DE MIREASĂ A THEODOREI BECALI)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Gigi Becali a cinstit cum se cuvine faptul că Theodora s-a măritat. Tinerii proaspăt căsătoriți ar fi primit, ca bonus, din partea celebrului om de afaceri, un teren și o casă de nota 10. Iar cadoul a fost apreciat la justa valoare, mirii fiind entuziasmați. Patronul roș-albaștrilor a făcut, astfel, tot posibilul ca ginerele și fiica lui să aibă parte de o nuntă ca-n povești, iar realitatea a confirmat această dorință a sa. (VEZI ȘI: MOMENT ULUITOR! FIICA LUI GIGI BECALI A LUAT MICROFONUL ÎN TIMPUL NUNȚII ȘI I-A LĂSAT PE TOȚI MASCĂ: „TATĂ, EU..”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...