Andra Măruţă, surpriză pentru fiica lui Gigi Becali! Theodora și Mihai Mincu, emoţionaţi până la lacrimi

Publicat: 14/10/2019 | 10:55

Andra s-a numărat printre celebritățile din muzica din România care au fost invitate să cânte la nunta Theodorei și a lui Mihai Mincu. Talentata cântăreață a făcut un show de zile mari la nunta fiicei lui Gigi Becali, iar la scurt timp după ce a coborât de pe scenă, ea a avut o surpriză pentru frumoșii miri.

Citește și: EXCLUSIV. Câți bani a pus Anamaria Prodan în plic la nunta fiicei lui Gigi Becali! S-a stabilit un nou record naţional

Ce surpriză a avut artista pentru Theodora și Mihai Mincu

Nunta Theodorei Mincu i-a adus aminte Andrei de ziua în care ea a îmbrăcat rochia albă de mireasă și a devenit soția lui Cătălin Măruță. Toate acestea s-au întâmplat în urmă cu mai bine de 10 ani, însă și le amintește de parcă s-ar fi petrecut ieri. Frumoasa artistă i-a făcut o surpriză atât fetei lui Gigi Becali, dar și soțului său după ce le-a cântat la petrecerea care a urmat după ceremonia religioasă. Ea a făcut publice câteva fotografii cu mirii, dar și din timpul concertului său și le-a transmis proaspăt însurățeilor un mesaj extrem de emoționant.

Citește și: Gestul făcut de Valentina Pelinel la miezul nopții, la nunta fiicei lui Gigi Becali! A crezut că NU află nimeni

“Eu m-am măritat la 23 de ani și, de aceea, când sunt invitată de o mireasă foarte tânără, mă emoționez tare. Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit să fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi specială! Casă de piatră,Theodora & Mihai! 🤗”, a scris artista pe rețelele de socializare, unde a urcat mai multe imagini de la nunta celebrilor miri, dar și o filmare, pe care o puteți vedea mai jos, apăsând pe săgeata din dreapta.

Citește și: Filmarea care trebuia sa rămână secretă! Ce a făcut Gigi Becali la nunta fiicei sale | VIDEO

Citește și...