EXCLUSIV. Câți bani a pus Anamaria Prodan în plic la nunta fiicei lui Gigi Becali! S-a stabilit un nou record naţional

Publicat: 14/10/2019 | 08:46
EXCLUSIV. Câți bani a pus Anamaria Prodan în plic la nunta fiicei lui Gigi Becali! S-a stabilit un nou record naţional

Oficial, încă unul dintre micile secrete din jurul nunții fiicei lui Gigi Becali s-a aflat! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie suma fabuloasă pe care Anamaria Prodan a pus-o în plicul pe care l-a dat în seara cea mare din viața Theodorei și a soțului ei, Mihai Mincu.

Citește și: Andra a făcut show la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce surpriză a avut artista pentru Theodora și Mihai Mincu

Câți bani a pus Anamaria Prodan în plic la nunta fiicei lui Gigi Becali

Celebra impresară Anamaria Prodan s-a numărat printre invitații de seamă de la nunta ce cinci stele a fiicei lui Gigi Becali. Și… nu mai este un secret pentru nimeni că extravaganta vedetă are o relație specială cu patronul de la FCSB, dar și cu familia lui. Astfel, în urmă cu două seri, vedeta nu s-a uitat deloc la bani când a decis suma pe care să-i pună în plic pentru fericiții miri! Peste 10.000 de euro le-a oferit fosta prezentatoare TV ca dar de nuntă Theodorei și soțului ei, Mihai Mincu, au mărturisit surse apropiate ale mirilor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Citește și: Milionarul din Pipera a tocmit deja viitoarea nuntă din familie! A stabilit totul ad-hoc cu singurul lui ”băiat” & viitoarea mireasă

S-a stabilit un nou record naţional! Vezi aici câți bani au strâns Teodora și Mihai Mincu la nuntă!

Mihai Theodor Mincu este cunoscut și ca “Prinţişorul din Dobroeşti” și provine dintr-o familie înstărită. În urmă cu doi ani, el a debutat în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. Ulterior, ginerele lui Gigi Becali a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice de lux.

Citește și: Decoltată, transparentă, e bombă cu ceas… Ea este superbitatea căreia Gigi Becali i-a ”dat interzis” la nunta fiicei!