Decoltată, transparentă, e bombă cu ceas… Ea este superbitatea căreia Gigi Becali i-a ”dat interzis” la nunta fiicei!

Publicat: 13/10/2019 | 22:39

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul demențiale cu super-bunăciunea pe care latifundiarul din Pipera a pus-o pe ”black list” la Palatul Snagov, acolo unde a organizat mega-nunta fiicei sale. Decoltată și transparentă, blondina este o veritabilă… bombă cu ceas. Apariția ei a fost de-a dreptul răvășitoare. Atenție, conținut nerecomndat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE DE LA NUNTA CARE ÎL COSTĂ 500.000 EURO PE GIGI BECALI!)

Alina Geambazi întoarce, întotdeauna, capetele pe stradă! Frumoasă şi elegantă, blondina renegată de Gigi Becali nu are cum să treacă neobservată şi neadmirată, în acelaşi timp, pentru că nu degeaba și-a câștigat renumele de ”Regina luxului”. Superbitatea căreia latifundiarul i-a ”dat interzis” la nunta fiicei a făcut furori pe străzile din București. (NU RATA: EX-PATRONUL MILIONAR AL FCSB-ULUI A RUPT-O DEFINITIV CU SOȚIA)

Relaxare la restaurant

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Alina Geambazi, fosta parteneră de viață a nepotului patronului de la FCSB, în zona de nord a Bucureștilor, acolo unde blondina a ales să se relaxeze, alături de o prietenă, la un restaurant de lux.

Într-un outfit elegant și sexy și etalând o formă de invidiat, cea supranumită ”Regina luxului” a reușit să mai bifeze o apariție de excepție. Cu toate că este mamă a doi copii, Alina Geambazi se mândrește o cu un fizic de invidiat, pe care știe cum să-l pună în valoare. Cu formele sale de-a dreptul năucitoare, Alina Gembazi a reușit să fure privirile tuturor. Extrem de relaxată, a mers la unul dintre restaurantele din zona de nord, împreună cu o prietenă. Loc unde presupunem că s-au delectat cu câteva preparate rafinate și au stat ”la o vorbă” ca fetele. (NU RATA: ”REGINA LUXULUI” A LUAT PRÂNZUL CU EX-UL MULTIMILIONAR AL ANNEI LESKO)

Alina Geambazi, apariție răvășitoare

Pusă pe „black list” la Palatul Snagov! 

După ce a rupt-o definitiv cu Vasile Geambazi, Alina a intrat în dizgrația latifundiarului din Pipera. ”Regina luxului” a absentat de la nunta fiicei lui Gigi Becali și asta pentru că patronul de la FCSB se pare că i-ar fi dat „interzis” la Palatul Snagov. Dacă sexoasa a fost pusă pe ”black list”, fostul partener de viață al Alinei, nepotul latifundiarului din Pipera, și-a făcut apariția la nunta Theodorei alături de o puștoaică extrem de sexy, care a fost și domnișoară de onoare. Sursele noastre susțin că domnișoara în cauză este chiar nepoata lui Vasile Geambazi.

Alina Geambazi, super-siluetă

Alina și Vasile Geambazi, divorț la notar!

În primăvara acestui an, Vasile Geambazi, nepotul patronului de la FCSB, a divorțat de soția lui, Alina, cu care are doi copii. Totul s-a petrecut la notar, departe de sălile tribunalului. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali ar încerca să aibă o relație bună cu femeia alături de care a trăit o veritabilă poveste de dragoste și care i-a oferit doi copii. Ba chiar, la un moment dat, cei doi ar fi încercat să se împace. (VEZI AICI: ”FRATELE” LUI GIGI BECALI I-A BLOCAT PE TOȚI LA CUNUNIA THEODOREI. A APĂRUT CU 150 MII € ”LA PURTĂTOR”!)

Vasile Geambazi, “tun” de 65 milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat. (VEZI ȘI: RAFAELA DE LA EXATLON O SUSPECTEAZĂ O ”FATĂ DE ORAȘ” CĂ A PREMEDITAT BĂTAIA DE LA NUBA)

Până de curând, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)