Ex-patronul milionar al FCSB-ului a rupt-o definitiv cu soția! A dansat ”corp la corp”, în NUBA, cu o talentată!

Publicat: 03/10/2019 | 23:48

După ce, în trecut, l-a îndepărtat de Gigi Becali, ”Regina luxului” se pare că a rupt-o definitiv cu Vasile Geambazi! Nepotul latifundiarului din Pipera a dansat ”corp la corp”, în Nuba, cu o talentată, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut, în exclusivitate, imaginile savuroase. (CITEȘTE ȘI: ”MAFIOTUL DE LA ANIF” + SĂGEATA BARONILOR DE OLT AU SĂRBĂTORIT CU VIN ROȘU ȘI TRABUCURI LOVITURA DE PESTE 50 MILIOANE €!)

În primăvara acestui an, Vasile Geambazi, nepotul patronului de la FCSB, a divorțat de soția lui, Alina, cu care are doi copii, la notar, departe de sălile tribunalului. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali ar încerca să aibă o relație bună cu femeia alături de care a trăit o veritabilă poveste de dragoste și care i-a oferit doi copii și chiar, la un moment dat, cei doi ar fi încercat să se împace. (NU RATA: JUNIORUL ISCUSITULUI ”GENERAL”-MULTIMILIONAR A APĂRUT ÎN ORAȘ CU O ”CHINEZĂRIE” DE 250.000 €!)

Și totuși… ruptura dintre cei doi pare să fie definitivă. Și asta pentru că, în urmă cu aproximativ o lună, într-o călduroasă zi de început de toamnă, ”Regina luxului” a luat prânzul, într-un restaurant de lux din Capitală, împreună cu multimilionarul libanez Roger El Akoury.

Dansuri ”corp la corp”!

Iar weekend-ul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Vasile Geambazi în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe malul lacului Herăstrău, NUBA, acolo unde renumitul afaceristul a avut o apariție de-a dreptul sclipitoare. În afară de câțiva prieteni, nepotul lui Gigi Becali a fost însoțit și de o superbă tânără de care părea nedezlipit. (NU RATA: NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI & SOȚIA AU ”NEGOCIAT” ÎMPĂCAREA ÎN HERĂSTRĂU?!)

În momentul în care, în NUBA, atmosfera a devenit electrizantă, Vasile Geambazi, un consumator rafinat de șampanie Armand de Brignac, și-a etalat abilitățile pe ring. Afaceristul a dansat ”corp la corp” cu o ”talentată”. Din câte se pare, focoasa blondină a reușit să-l cucerească pe renumitul afacerist. Mișcările pline de “talent” ale celor doi au fost savurate pe deplin de cei care-i însoțeau. (VEZI ȘI: NEPOATA LUI GIGI BECALI E ”REGINA LUXULUI”)

Ex-patronul milionar al FCSB-ului a dansat ”corp la corp”, în NUBA, cu o talentată!

Vasile Geambazi, “tun” de 65 milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat. (VEZI ȘI: CONCURENTUL-VEDETĂ DE LA UN MEGA-SHOW AL PRO TV A TĂBĂRÂT PE UN ȘOFER ÎNTR-O BENZINĂRIE… ATENȚIE, FILMĂRI ȘOCANTE!)

Până de curând, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Vasi Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL EURO-FANTASTIC AL LUI GIGI BECALI A COMBINAT-O PE ”PRINȚESICA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...