Juniorul iscusitului ”general”-multimilionar a apărut în oraș cu o ”chinezărie” de 250.000 €!

Publicat: 02/10/2019 | 23:09

Unul dintre cei mai vestiți puști din Capitală și-a făcut ”update” la garajul de peste un milion de euro pe care-l deține. Juniorul iscusitului ”general”-multimilionar a făcut senzație pe străzile din București cu o ”chinezărie” de aproximativ 250.000 de euro. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile fabuloase. (CITEȘTE ȘI: NOUA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV LUCREAZĂ CA HOSTESĂ LA O TERASĂ DIN CENTRUL CAPITALEI ȘI…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fiul profesorului celui mai influent şi puternic general operativ al Serviciului Român de Informaţii de la Revoluţie până în prezent în zona de nord a Capitalei, mai precis la spălătoria auto ”Charlie”, acolo unde puștiul care deține un veritabil parc auto și-a făcut apariția cu o ”chinezărie” de aproape un sfert de million de euro. (NU RATA: MILIONARUL PRETINDE CĂ FOSTA MISS ROMÂNIA A FOST FILMATĂ LA O ”PARTIDĂ ÎN 3”)

O nouă bijuterie…

Tânărul de 24 de ani, care este fiul unui renumit afacerist, bine ancorat în servicii, și care, în ”lumea bună”, se recomandă drept ”general”, a atras toate privirile în momentul în care și-a dus la ”înfrumusețat” OZN-ul, un Mercedes S 63 AMG Coupe ”îmbunătățit” cu un ”pachet” Brabus.

Nu-i de mirare că tânărul de 24 de ani, cunoscut pentru pasiunea pe care o arată pentru bolizii de lux, a furat privirile tuturor. Veritabila bijuterie pe patru roți iese în evidență și datorită designului exclusivist. (VEZI AICI: SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU I-A PUS SĂ ASCULTE, LA CĂȘTI, MUZICA LUI CA SĂ-L READUCĂ LA VIAȚĂ…)

Fiul celebrului ”general”-multimilionar, apariție uluitoare la bordul unui nou bolid

Parc auto de un milion de euro! 

De-a lungul timpului, juniorul celebrului afacerist a făcut senzație prin Capitală cu mașinile luxoase pe care le conduce, dar și cu hainele și accesorile extrem de scumpe. În urmă cu ceva timp, tânărul a uimit pe toată lumea în momentul în care a coborât dintr-un Range Rover care costă 200.000 de euro, modificat de celebra firmă de tuning Mansory și cu un ceas la mână de aproximativ 30.000 de euro, Audemars Piguet. (NU RATA:   ADEVĂRUL DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI BOTE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...