Home » Galerie foto » Cei mai bogaţi copii ai României | Puştiul Mihnea a înnebunit toţi băieţii de bani gata din Bucureşti! Tsunami-ul de pe Beller: la 23 de ani conduce maşini de peste un milion de euro!

Cei mai bogaţi copii ai României | Puştiul Mihnea a înnebunit toţi băieţii de bani gata din Bucureşti! Tsunami-ul de pe Beller: la 23 de ani conduce maşini de peste un milion de euro!

De: Cancan 19/04/2017 | 00:00
Mihnea Grigoriu (23 ani), fiul profesorului celui mai influent şi puternic general operativ al Serviciului Român de Informaţii de la Revoluţie până în prezent. Puştiul, care este efectivamente plin doldora de bani, ”rupe” Dorobanţiul în două atunci când îşi face apariţia îmbrăcat după ultima modă şi accesorizat cu zeci de mii de euro. Când ajunge în Dorobanţi se ştie, mai exact se aude datorită zgomotului de avion pe care îl face maşina sa turată la maximum, puşti care ştie să-şi facă intrarea. Mihnea trăieşte viaţa la maxim, petrece în vacanţe mega-luxoase, şi banii nu sunt decât nişte hârtii pentru el. Conduce maşini de peste 1 milion de euro, iar ceasurile pe care le are valorează aproape 150.000 de euro. Toate sunt prezentate în detaliu chiar de el în imaginile postate pe social media. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)
 

"/>
Fiul generalului SRI conduce maşini de 1 milion de euro, toate preparate de firme celebre de tunning.

CANCAN.ro continuă serialul ”Copiii bogaţi ai României” cu o "serie limitată", o piesă de reală rezistenţă: Mihnea Grigoriu (23 ani), fiul profesorului celui mai influent şi puternic general operativ al Serviciului Român de Informaţii de la Revoluţie până în prezent. Puştiul, care este efectivamente plin doldora de bani, ”rupe” Dorobanţiul în două atunci când îşi face apariţia îmbrăcat după ultima modă şi accesorizat cu zeci de mii de euro. Când ajunge în Dorobanţi se ştie, mai exact se aude datorită zgomotului de avion pe care îl face maşina sa turată la maximum, puşti care ştie să-şi facă intrarea. Mihnea trăieşte viaţa la maxim, petrece în vacanţe mega-luxoase, şi banii nu sunt decât nişte hârtii pentru el. Conduce maşini de peste 1 milion de euro, iar ceasurile pe care le are valorează aproape 150.000 de euro. Toate sunt prezentate în detaliu chiar de el în imaginile postate pe social media. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)
 

Mihnea, fiul lui Dan Constantin Grigoriu, cel care a fost implicat în dosare celebre precum Jimbolia sau Bancorex, este o prezenţă mai rară în cluburile de fiţe din Bucureşti, şi asta pentru că trăieşte la Geneva, în Elveţia, şi a studiat şi la Şcoala de Afaceri din Londra. De Paşte însă s-a aflat în România, căci şi milionarii sărbătoresc în familie Învierea Domnului! Fiul celui care i-a fost profesor celui mai influent general al SRI la actuala Academie de Informaţii a serviciului a mers la cafeneaua Nuba, hotspotul de pe Radu Beller, acolo unde şi-a făcut numărul. Şi a avut cu ce! După ce a făcut câteva ture ambalând maşina de săreau geamurile cafenelelor, Mihnea a coborât dintr-un Range Rover care costă 200.000 de euro, modificat de celebra firmă de tuning Mansory. Modificat complet A-Z, nu vrăjeli. Puştiul –milionar s-a aşezat la masă cu doi prieteni, a comandat pentru început un fresh şi s-a pus pe vorbă. „Îl ştiu demult, dar de doi ani a explodat efectiv: arată nişte bani şi o bogăţie de i-a speriat pe toţi. Are un ritual: inainte să intre într-un loc face ture cu maşina şi o ambalează tare, gen să-şi facă intrarea. Crede că înnebuneşte gagicile, e tânăr,  da’i băiat bun. Tacsu are bani mulţi mulţi, e de la prăvălia din pădure, îi ţine pe mulţi pe spate” povesteşte sursa CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o legendă a cafenelelor.
Într-o formă de zile mari, băiatul lui Dan Grigoriu era foarte zâmbitor, şi de ce nu ar fi fost. Nu prea ai motive de tristeţe când tatăl tău este cine este, când ai lumea la picioare, munţi de bani, şi petreci de minune peste tot în lume. În afară de Range, puştiul mai avea un motiv de mândrie: ceasul Audemars Piguet de 30.000 de euro pe care îl avea la mână, şi care atrăgea ca un magnet o masă de puşti de lângă cea unde stătea. 

Mihnea Grigoriu are ceasuri de aproape 150.000 de euro şi dovedeşte gusturi fine: Richard Mille este un ceas aparte, rar şi produs în serii mici, exemplare cărora până acum le-a crescut valoarea!
Mihnea Grigoriu are ceasuri de aproape 150.000 de euro şi dovedeşte gusturi fine: Richard Mille este un ceas aparte, rar şi produs în serii mici, exemplare cărora până acum le-a crescut valoarea!

După ce a terminat sucul, juniorul Grigoriu a comandat de mâncare! Ceva light, că abdomenul ”subţire” cu salata se ţine, că doar nu era cazul să se întoarcă în Elveţia cu ceva kilograme în plus. După ce a terminat de mâncat, fiul profesorului celui mai şmecher general SRI de după Revoluţie şi-a salutat prietenii, s-a ridicat de la masă şi, însoţit de un amic, s-a urcat în Range-ul Manssory. A ambalat motorul agresiv potrivit ritualului care se vede că nu e doar la venire, probabil ca să-i arate tânărului aflat pe scaunul din dreapta ce poate SUV-ul, după care a apăsat pedala de acceleraţie şi s-a făcut nevăzut. Nu are în garaj doar Range-ul. Mai conduce un Ferrari FF de 320.000 de euro, pe care l-a luat de la Radu Frâncu, fostul iubit al Oanei Marica,  un BMW X 5 M E 700 de 200.000 de euro şi un Porsche Cayenne Hamann de 175.000 euro. Când se află în Elveţia la studii, merge şi cu un Nissan GTR de 110.000 euro. Deci rapid, maşini la scară de un milion de euro. Ale lui, căci tatăl merge cu Bentley cochet, ceea ce ni se pare corect!

Cine este tatăl celui care dă clasă oricărui puşti bogat din Dorobanţi: SRI, combinaţii petroliere când era embargou, zeci de milioane la ANRP şi….. 

Puştiul, care trăieşte în Elveţia, are lumea la picioare: merge în vacanţe super-luxoase şi trăieşte viaţa la maxim
Puştiul, care trăieşte în Elveţia, are lumea la picioare: merge în vacanţe super-luxoase şi trăieşte viaţa la maxim

Milionarul Dan Constantin Grigoriu, tatăl lui Mihnea, este un personaj uns cu toate alifiile. Aproape de roman. Modelul de om descurcăreţ, invincibil şi băgat în toate! A fost avansat la gradul de general de securitate de Ion Iliescu, iar acum este în rezervăNumele acestuia a apărut pentru prima dată în spaţiul public în anii ’90, atunci când a fost cercetat pentru contrabandă cu motorină în „Afacerea Jimbolia”, caz în care s-a încălcat embargoul impus Iugoslaviei de către ONU. Absolvent al Şcolii de Ofiţeri de Securitate de la Băneasa (actuala Academie de Informaţii a SRI), milionarul ar fi fost în trecut profesorul unei grupe de studenţi din care făcea parte şi cel mai „periculos” general SRI de după Revoluţie. Tip descurcăreţ, Grigoriu a primit 20 de milioane euro despăgubiri de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor pentru un teren de 10 hectare de teren din Otopeni care nu îi aparţinea. Cum a reuşit asta? A cumpărat drepturile litigioase de la proprietarul real, şi s-a umplut de bani. Câte patru milioane de euro încasează anual din această despăgubire, acum fiind la a treia rată ne informează colegi de ai dânsului.

Numele lui Grigoriu a fost pomenit de presă şi în dosarul de trafic de influenţă în care a fost trimis în judecată Vasile Blaga, fostul lider al PNL. Milionarul a avut legătură şi cu celebrul dosar Bancorex, după ce firma condusă de el a luat credite de la fosta bancă şi nu le-a mai achitat. Prejudiciul a fost estimat la peste 1 milion de dolari. Deşi a fost achitat pe partea penală în acest dosar, Grigoriu a fost obligat în solidar la despăgubiri civile. A înfiinţat, împreună cu generalul (r) Victor Marcu, firma DigiSign SA, specializată în tehnologii de securizare a informaţiilor şi furnizează servicii de certificare şi „semnătură electronică“, însă a renunţat nu după mult timp la acţiunile pe care le avea acolo. Dan Constantin Grigoriu a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alte persoane printre care şi interesantul Dan Berendel, în dosarul Tracia -Asesoft. Potrivit anchetatorilor, inculpaţii din acest dosar au pus la punct un mecanism folosind mai multe firme prin care cumpărau produse petroliere de la rafinării, pe care le revindeau altor firme, cu eludarea plăţii taxei FSDP (taxa pentru fondul special al drumurilor publice), prejudiciul reţinut în 2002 fiind de 2 milioane de lei. Anul trecut procesul penal a încetat, şi asta pentru că faptele s-au prescris, însă Grigoriu a fost obligat, alături de alţii, la plata către ANAF a sumei de 1.730.951 lei.

Costi Silinescu

Parteneri
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu mă pune să…”
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu...
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor. E puțin șocant…
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor....
Vlăduța Lupău își face vilă. Anunțul cu care i-a uimit puțin pe fani: ”Aici va fi pătuțul”
Vlăduța Lupău își face vilă. Anunțul cu care i-a uimit puțin pe fani: ”Aici va...
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice! `Nu te mai recunoaștem`
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice! `Nu te mai recunoaștem`
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Toată România îl ştia. Zi tristă, a murit subit în urma unui infarct
Toată România îl ştia. Zi tristă, a murit subit în urma unui infarct
Sfaturi de care trebuie să ții cont înainte să cumperi o mașină. Riscurile sunt pur și simplu prea mari
Sfaturi de care trebuie să ții cont înainte să cumperi o mașină. Riscurile sunt pur...
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe președinte: „Dacă simțeați că sunt fraier …”
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
SE SCHIMBĂ BANII ÎN ROMÂNIA. Noua bancnotă  va fi lansată de BNR în această toamnă
SE SCHIMBĂ BANII ÎN ROMÂNIA. Noua bancnotă va fi lansată de BNR în această toamnă
Aşa pregăteşti hainele de toamnă cu bicarbonat! Elimină toate mirosurile şi petele
Aşa pregăteşti hainele de toamnă cu bicarbonat! Elimină toate mirosurile şi petele
Mărturia mamei din Constanța care a născut singură, în curtea casei, apoi a încercat să scape de prunc:
Mărturia mamei din Constanța care a născut singură, în curtea casei, apoi a încercat să...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a îngrășat enorm și NIMENI nu-și mai aduce aminte de el
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a...
Europa se clatină din temelii. Lovitura care zguduie tot continentul. Și România va avea de suferit
Europa se clatină din temelii. Lovitura care zguduie tot continentul. Și România va avea de...
Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial
Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial
Bomba anului în showbiz. Ilie Năstase, din nou tătic
Bomba anului în showbiz. Ilie Năstase, din nou tătic
O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză
O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
ȘOC! Vedeta din România care a ajuns la un pas de ANOREXIE după ce a slăbit 70 de kg. E devastată
ȘOC! Vedeta din România care a ajuns la un pas de ANOREXIE după ce a...
Ludovic Orban anunţă demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ruperea de Iohannis
Ludovic Orban anunţă demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ruperea de Iohannis
Prodanca și-a găsit alinarea alături de EL! Prima imagine împreună. Nu, nu e Reghe
Prodanca și-a găsit alinarea alături de EL! Prima imagine împreună. Nu, nu e Reghe
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a dat-o actorului
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
Imagine șocantă cu Viorica de la Clejani la spital! NU a fost externată! Adevărul despre starea ei
Imagine șocantă cu Viorica de la Clejani la spital! NU a fost externată! Adevărul despre...
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii au remarcat-o
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ..."
E oficial! Carantina de NOAPTE in Romania! Incepe de azi!
E oficial! Carantina de NOAPTE in Romania! Incepe de azi!
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
TOP 30 vedete sexy în costume de baie. Anca Țurcașiu le-a luat fața divelor Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu! Pe ce poziții sunt Elena Udrea, Mirela Vaida, Carmen de la Sălciua sau Bianca Comănici
TOP 30 vedete sexy în costume de baie. Anca Țurcașiu le-a luat fața divelor Bianca...
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!