Acasă » Știri » Știri interne » Cei mai bogaţi copii ai României | Puştiul Mihnea a înnebunit toţi băieţii de bani gata din Bucureşti! Tsunami-ul de pe Beller: la 23 de ani conduce maşini de peste un milion de euro!

Cei mai bogaţi copii ai României | Puştiul Mihnea a înnebunit toţi băieţii de bani gata din Bucureşti! Tsunami-ul de pe Beller: la 23 de ani conduce maşini de peste un milion de euro!

De: Cancan 19/04/2017 | 00:00
Fiul generalului SRI conduce maşini de 1 milion de euro, toate preparate de firme celebre de tunning.

CANCAN.ro continuă serialul ”Copiii bogaţi ai României” cu o "serie limitată", o piesă de reală rezistenţă: Mihnea Grigoriu (23 ani), fiul profesorului celui mai influent şi puternic general operativ al Serviciului Român de Informaţii de la Revoluţie până în prezent. Puştiul, care este efectivamente plin doldora de bani, ”rupe” Dorobanţiul în două atunci când îşi face apariţia îmbrăcat după ultima modă şi accesorizat cu zeci de mii de euro. Când ajunge în Dorobanţi se ştie, mai exact se aude datorită zgomotului de avion pe care îl face maşina sa turată la maximum, puşti care ştie să-şi facă intrarea. Mihnea trăieşte viaţa la maxim, petrece în vacanţe mega-luxoase, şi banii nu sunt decât nişte hârtii pentru el. Conduce maşini de peste 1 milion de euro, iar ceasurile pe care le are valorează aproape 150.000 de euro. Toate sunt prezentate în detaliu chiar de el în imaginile postate pe social media.
 

Mihnea, fiul lui Dan Constantin Grigoriu, cel care a fost implicat în dosare celebre precum Jimbolia sau Bancorex, este o prezenţă mai rară în cluburile de fiţe din Bucureşti, şi asta pentru că trăieşte la Geneva, în Elveţia, şi a studiat şi la Şcoala de Afaceri din Londra. De Paşte însă s-a aflat în România, căci şi milionarii sărbătoresc în familie Învierea Domnului! Fiul celui care i-a fost profesor celui mai influent general al SRI la actuala Academie de Informaţii a serviciului a mers la cafeneaua Nuba, hotspotul de pe Radu Beller, acolo unde şi-a făcut numărul. Şi a avut cu ce! După ce a făcut câteva ture ambalând maşina de săreau geamurile cafenelelor, Mihnea a coborât dintr-un Range Rover care costă 200.000 de euro, modificat de celebra firmă de tuning Mansory. Modificat complet A-Z, nu vrăjeli. Puştiul –milionar s-a aşezat la masă cu doi prieteni, a comandat pentru început un fresh şi s-a pus pe vorbă. „Îl ştiu demult, dar de doi ani a explodat efectiv: arată nişte bani şi o bogăţie de i-a speriat pe toţi. Are un ritual: inainte să intre într-un loc face ture cu maşina şi o ambalează tare, gen să-şi facă intrarea. Crede că înnebuneşte gagicile, e tânăr,  da’i băiat bun. Tacsu are bani mulţi mulţi, e de la prăvălia din pădure, îi ţine pe mulţi pe spate” povesteşte sursa CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o legendă a cafenelelor.
Într-o formă de zile mari, băiatul lui Dan Grigoriu era foarte zâmbitor, şi de ce nu ar fi fost. Nu prea ai motive de tristeţe când tatăl tău este cine este, când ai lumea la picioare, munţi de bani, şi petreci de minune peste tot în lume. În afară de Range, puştiul mai avea un motiv de mândrie: ceasul Audemars Piguet de 30.000 de euro pe care îl avea la mână, şi care atrăgea ca un magnet o masă de puşti de lângă cea unde stătea. 

Mihnea Grigoriu are ceasuri de aproape 150.000 de euro şi dovedeşte gusturi fine: Richard Mille este un ceas aparte, rar şi produs în serii mici, exemplare cărora până acum le-a crescut valoarea!
Mihnea Grigoriu are ceasuri de aproape 150.000 de euro şi dovedeşte gusturi fine: Richard Mille este un ceas aparte, rar şi produs în serii mici, exemplare cărora până acum le-a crescut valoarea!

După ce a terminat sucul, juniorul Grigoriu a comandat de mâncare! Ceva light, că abdomenul ”subţire” cu salata se ţine, că doar nu era cazul să se întoarcă în Elveţia cu ceva kilograme în plus. După ce a terminat de mâncat, fiul profesorului celui mai şmecher general SRI de după Revoluţie şi-a salutat prietenii, s-a ridicat de la masă şi, însoţit de un amic, s-a urcat în Range-ul Manssory. A ambalat motorul agresiv potrivit ritualului care se vede că nu e doar la venire, probabil ca să-i arate tânărului aflat pe scaunul din dreapta ce poate SUV-ul, după care a apăsat pedala de acceleraţie şi s-a făcut nevăzut. Nu are în garaj doar Range-ul. Mai conduce un Ferrari FF de 320.000 de euro, pe care l-a luat de la Radu Frâncu, fostul iubit al Oanei Marica,  un BMW X 5 M E 700 de 200.000 de euro şi un Porsche Cayenne Hamann de 175.000 euro. Când se află în Elveţia la studii, merge şi cu un Nissan GTR de 110.000 euro. Deci rapid, maşini la scară de un milion de euro. Ale lui, căci tatăl merge cu Bentley cochet, ceea ce ni se pare corect!

Cine este tatăl celui care dă clasă oricărui puşti bogat din Dorobanţi: SRI, combinaţii petroliere când era embargou, zeci de milioane la ANRP şi….. 

Puştiul, care trăieşte în Elveţia, are lumea la picioare: merge în vacanţe super-luxoase şi trăieşte viaţa la maxim
Puştiul, care trăieşte în Elveţia, are lumea la picioare: merge în vacanţe super-luxoase şi trăieşte viaţa la maxim

Milionarul Dan Constantin Grigoriu, tatăl lui Mihnea, este un personaj uns cu toate alifiile. Aproape de roman. Modelul de om descurcăreţ, invincibil şi băgat în toate! A fost avansat la gradul de general de securitate de Ion Iliescu, iar acum este în rezervăNumele acestuia a apărut pentru prima dată în spaţiul public în anii ’90, atunci când a fost cercetat pentru contrabandă cu motorină în „Afacerea Jimbolia”, caz în care s-a încălcat embargoul impus Iugoslaviei de către ONU. Absolvent al Şcolii de Ofiţeri de Securitate de la Băneasa (actuala Academie de Informaţii a SRI), milionarul ar fi fost în trecut profesorul unei grupe de studenţi din care făcea parte şi cel mai „periculos” general SRI de după Revoluţie. Tip descurcăreţ, Grigoriu a primit 20 de milioane euro despăgubiri de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor pentru un teren de 10 hectare de teren din Otopeni care nu îi aparţinea. Cum a reuşit asta? A cumpărat drepturile litigioase de la proprietarul real, şi s-a umplut de bani. Câte patru milioane de euro încasează anual din această despăgubire, acum fiind la a treia rată ne informează colegi de ai dânsului.

Numele lui Grigoriu a fost pomenit de presă şi în dosarul de trafic de influenţă în care a fost trimis în judecată Vasile Blaga, fostul lider al PNL. Milionarul a avut legătură şi cu celebrul dosar Bancorex, după ce firma condusă de el a luat credite de la fosta bancă şi nu le-a mai achitat. Prejudiciul a fost estimat la peste 1 milion de dolari. Deşi a fost achitat pe partea penală în acest dosar, Grigoriu a fost obligat în solidar la despăgubiri civile. A înfiinţat, împreună cu generalul (r) Victor Marcu, firma DigiSign SA, specializată în tehnologii de securizare a informaţiilor şi furnizează servicii de certificare şi „semnătură electronică“, însă a renunţat nu după mult timp la acţiunile pe care le avea acolo. Dan Constantin Grigoriu a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alte persoane printre care şi interesantul Dan Berendel, în dosarul Tracia -Asesoft. Potrivit anchetatorilor, inculpaţii din acest dosar au pus la punct un mecanism folosind mai multe firme prin care cumpărau produse petroliere de la rafinării, pe care le revindeau altor firme, cu eludarea plăţii taxei FSDP (taxa pentru fondul special al drumurilor publice), prejudiciul reţinut în 2002 fiind de 2 milioane de lei. Anul trecut procesul penal a încetat, şi asta pentru că faptele s-au prescris, însă Grigoriu a fost obligat, alături de alţii, la plata către ANAF a sumei de 1.730.951 lei.

Costi Silinescu

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței pentru cei care aleg să revină în țară
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Tavi Clonda, decizie radicală  după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale
Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum 143 de ani. Turiștii sunt fascinați
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...