”Fratele” lui Gigi Becali i-a blocat pe toți la cununia Theodorei. A apărut cu 150 mii € ”la purtător”!

Autor:
Publicat: 12/10/2019 | 22:50

Cununia Theodorei Becali a fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai sofisticate evenimente ale anului. Iar ”fratele” lui Gigi Becali a uimit întreaga audiență, pur și simplu. Teia Sponte a apărut la cel mai important eveniment din familia latifundiarului din Pipera cu 150 mii € ”la purtător”! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini de-a dreptul savuroase. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE DE LA NUNTA CARE ÎL COSTĂ 500.000 EURO PE GIGI BECALI!)

Joi, atunci când fiica patronului FCSB și alesul inimii ei, tânărul afacerist Mihai Mincu, și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, a avut loc, cu siguranță, unul dintre cele mai importante evenimente din familia lui Gigi Becali. Cununia a fost urmată de un super-chef, organizat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din centrul Capitalei, Hilton. (NU RATA: FILMĂRI ÎN PREMIERĂ DE LA MEGA-PARTY-UL FIICEI LUI GIGI BECALI)

Evenimentul a fost unul de-a dreptul sclipitor și asta nu doar pentru că s-a ținut într-un decor de cinci stele. Invitații, unul și unul, au uimit prin ținutele elegante și accesoriile extrem de scumpe.

Teia Sponte, împreună cu familia, la cununia fiicei lui Gigi Becali

Teia Sponte, cu 150 mii € ”la purtător”!

Teia Sponte, unul dintre oamenii de încredere ai lui Gigi Becali, i-a blocat pe toți la cununia Theodorei. ”Fratele” patronului de la FCSB și-a asortat la ținuta impecabilă, de gală, un ceas care, pur și simplu, a tăiat răsuflarea tuturor. Superba bijuterie de la mâna lui Teia Sponte costă cât un apartament de lux din București. Mai exact, ceasul Patek Philippe Nautilus Chronograph are un preț de catalog de 150.000 de euro, o mică avere putem spune. (NU RATA: “FRATELE” LUI GIGI BECALI & SOȚIA, APARIȚIE DE PESTE 500.000 € LA PIAȚĂ)

”Fratele” lui Gigi Becali i-a blocat pe toți la cununia Theodorei

Ginerică, apariție de senzație

Mihai Mincu a ”copiat” modelul socrului multimilionar. Ginerele lui Gigi Becali s-a îmbrăcat cu o redingotă asemănătoare cu cele purtate de celebrul său socru, la care a asortat un accesoriu extrem de scump. ”Prințișorul de Dobroești” a apărut la cununia civilă cu un ceas Breitling 18K Solid Gold Limited Edition. Bijuteria de la mâna lui Mihai Mincu valorează o mică avere. Mai exact, ceasul are un preț de catalog de 15.000 de dolari. (VEZI ȘI: RAFAELA DE LA EXATLON A FOST BĂTUTĂ ÎN CLUB)

Mihai Mincu a apărut cu un Breitling de 15.000 $ la mână

Miresica l-a luat pe ginerică de acasă

Joi, în jurul orei 14.30, fiica lui Gigi Becali a plecat din locuința din Pipera și s-a îndreptat către Dobroești, acolo unde locuiește partenerul ei de viață. Din câte se pare, în cazul celor doi, lucrurile sunt atipice și asta pentru că miresica a fost cea care l-a luat pe ginerică de acasă. În jurul orei 15.30, fiica lui Gigi Becali împreună cu Mihai Mincu și cu părinții acestuia s-au îndreptat către luxosul hotel din Capitală unde a avut loc cununia civilă, dar și o mega-petrecere pentru care Gigi Becali ar fi plătit nici mai mult nici mai puțin de 150.000 de euro. (NU RATA: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PRO TV A DISTRUS O BARIERĂ CU MAȘINA)

Cine este Teia Sponte

Văr, prieten şi om de încredere pentru Gigi Becali, Teia Sponte a fost vicepreşedinte la Steaua Bucureşti. Din umbră, el a fost liantul între patron şi echipă. Din această postură, Teia Sponte a fost implicat şi în celebrul Dosar Valiza, în care a și primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare! În urmă cu aproximativ trei ani, Teia Sponte, care are o avere importantă din afaceri imobiliare, ar fi dat o adevărată lovitură financiară, obţinând 48 de milioane de euro pentru un teren amplasat aproape de lacul Griviţa şi de Pădurea Băneasa. (VEZI AICI: ”FRATELE” LUI GIGI BECALI I-A FĂCUT FIULUI SĂU UN CADOU DE NUNTĂ DE UN SFERT MILION €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)