Rafaela de la Exatlon a fost bătută în club! Declarații în exclusivitate

Autor: I.D.
Publicat: 11/10/2019 | 23:09

Caz uluitor în showbiz-ul românesc! Una dintre cele mai sexy concurente de la Exatlon ar fi ”încasat-o” serios. Sexoasa brunetă ar fi fost agresată în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de-a dreptul șocante. (VEZI ȘI: SUPER-IMAGINI DE LA CUNUNIA DE 5* A FIICEI LUI GIGI BECALI)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a aflat că „războinica” Rafaela Marcaș a fost protagonista unui incident incredibil. (NU RATA: I S-A URCAT LA CAP, DUPĂ CE S-A REMARCAT LA EXATLON) Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, sexoasa brunetă ce s-a făcut remarcată după ce a participat la Exatlon ar fi fost agresată de un ”băiețaș” de oraș. Totul s-ar fi petrecut în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Capitală.

„A tras-o de păr și a lovit-o de câteva ori. Rafaela a început să țipe și…”

Conform spuselor unor martori, în jurul orei 1.00 noaptea, între Rafaela și un cunoscut băiat de oraș ar fi izbucnit un conflict spontan. După un schimb de replici, puțin cam acid, tânărul i-ar fi aplicat, fără să clipească, o corecție fizică. Mai exact, acesta i-ar fi dat câteva palme fostei concurente de la Exatlon. (VEZI ȘI: ȚIRIAC JR ȘI ILEANA LAZARIUC AU DIVORȚAT!)

”Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. A tras-o de păr și a lovit-o de câteva ori. Rafaela a început să țipe și a ieșit afară să sune la Poliție. Tânărul, care, inițial, a vrut să părăsească locația, s-a întors când a aflat intenția ei. Din câte am înțeles, afară a mai existat un conflict între ei. Acesta ar fi lovit-o și afară de câteva ori”, a declarat un martor al terifiantului incident.

Rafaela Marcaş, protagonista unui episod violent

Și-a căutat jumătatea în emisiunea Andreei Mantea!

În urmă cu aproximativ un an, Rafaela, fostă concurentă la Exatlon, s-a înscris în emisiunea ”Puterea Dragostei”, moderată de Andreea Mantea, pentru a-și găsi perechea! (VEZI ȘI: MILIONARUL MURFATLAR ÎL AMENINȚĂ PE UN BOGĂTAȘ FAIMOS CU FILMULEȚE COMPROMIȚĂTOARE!)

”Pentru o experienţă de neuitat şi pentru a-mi găsi partenereul de viaţă. Sunt o persoană complicată. Îmi doresc să aibă un caracter puternic şi să se comporte foarte frumos cu mine. Vreau să fie înţelegător. Sunt extraordinar de dificilă. Cred că mă voi înţelege bine cu colegele mele. Deşi sunt dificilă, nu sunt antisocială”, a mărturisit Rafaela Marcaş, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...