Milionarul Murfatlar îl amenință pe un bogătaș faimos cu filmulețe compromițătoare!

Publicat: 10/10/2019 | 23:16

Telenovela momentului în România este departe de a se fi încheiat. După ce i-a ”combinat” logodnica, milionarul Murfatlar îl amenință acum pe un bogătaș faimos cu filmulețe compromițătoare. Înjurăturile ca la ușa cortului nu au lipsit din repertoriu. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

La începutul lunii septembrie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta, în premieră, o poveste demnă de o telenovelă. Un bogătaș faimos de pe plaiurile mioritice a descoperit că logodnica, designeriță cunoscută, îl ”traducea” cu un milionar care, în trecut, a avut o funcție de conducere la o vestită fabrică de vinuri.

Bărbatul încornorat ar fi aflat totul după ce a angajat o firmă de detectivi și a obținut filmări de netăgăduit. Nunta a fost, logic, anulată, iar între cei care urmau să-și jure credință veșnică a izbuncit un scandal în toată regula.

Amenințări și înjurături la adresa bogătașului

Lucrurile sunt, însă, departe de a fi încheiate. Pentru că, în prezent, afaceristul Casanova și milionarul Murfatlar au ajuns, la rândul lor, la cuțite. Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, milionarul (suspect principal într-o mega-afacere penală) i-ar pregăti bogătașului foarte cunoscut o lovitură cruntă.

În primă fază, cel care, în trecut, a avut o funcție de conducere la o celebră fabrică de vinuri i-a transmis rivalului său, printr-un intermediar, că este foarte supărat că povestea a apărut în mass-media. Mesajul ar fi fost presărat cu amenințări și înjurături urâte, transmise indirect de milionarul Murfatlar.

(CITEȘTE ȘII-AM FILMAT LA CUMPĂRĂTURI. MILIONARUL ŞI IUBITA FOTOMODEL, ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU NAŞTERE!)

Care ar fi ferm convins că filmarea cu bruneta când iese din blocul unde locuiește el a fost “servită” presei chiar de bogătașul faimos. De asemenea, tot prin intermediar, milionarul Murfatlar i-ar fi transmis afaceristului Casanova că are o relație cu designerița celebră de aproximativ zece ani, nicidecum de ieri, de astăzi, și că ar urma să se răzbune crunt dacă nu va fi lăsat în pace.

(VEZI AICI: BOGĂTAȘUL DIN TOP 100 FORBES I-A CERUT ÎNAPOI INELUL DE LOGODNĂ! + REACȚIA IUBITEI)

Milionarul Murfatlar va cumpăra filmulețele furate de logodnică

Mai exact, ar urma să cumpere de la logodnica pe care a ”combinat-o” mai multe filmulețe în care bogătașul arhicunoscut ar apărea în ipostaze compromițătoare, pe care creatoarea de modă le-ar fi furat, personal, din telefonul fostului iubit.

Filmulețele indecente ar urma să ajungă în presă în cazul în care bogătașul faimos nu va face un pas înapoi. Milionarul Murfatlar apelează, practic, la un mic șantaj în speranța că, într-un final, va fi lăsat să-și continue viața. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea ostilităților.

Designerița ar fi participat la o partidă de sex în cinci!

De precizat că bogătașul faimos o acuză pe creatoarea de modă că l-ar fi înșelat nu doar cu milionarul Murfatlar, ci și cu un interlop, dar și cu un alt băiat de oraș care, la un moment dat, ar fi “introdus-o” la o partidă de sex în cinci! Totodată, afaceristul din TOP 100 Forbes s-a confesat apropiaților că logodnica l-ar fi “tradus” de nenumărate ori cât timp el s-a aflat în închisoare. A avut puterea să o ierte de fiecare dată, dar episodul cu milionarul Murfatlar i-ar fi pus capac.

(VEZI AICI: CEA MAI PERICULOASĂ AMANTĂ DIN CAPITALĂ LOVEȘTE UNDE TE AȘTEPTAI MAI PUȚIN: NEPOTUL CELUI MAI BOGAT OM DIN LUME!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...