Un bogătaș faimos în România a descoperit că logodnica (designeriță cunoscută) îl ”traduce” cu milionarul Murfatlar! Adulterul s-a comis într-un ”hogeac” secret înaintea nunții

Publicat: 05/09/2019 | 22:55

Este, fără îndoială, telenovela care zguduie din temelii lumea bună. Un bogătaș faimos în România a descoperit că logodnica, designeriță cunoscută, îl ”traduce” cu milionarul Murfatlar! Adulterul s-a comis într-un ”hogeac” secret cu puțin timp înaintea nunții. Bărbatul încornorat a aflat totul după ce a angajat o firmă de detectivi și a obținut filmări de netăgăduit, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1, le prezintă în exclusivitate.

Un afacerist de top, cu milioane de euro în conturi, a început, în urmă cu aproximativ șase ani, o relație cu cunoscută creatoare de modă. O bună perioadă, lucrurile au mers perfect între ei. Însă, recent, bogătașul celebru din România a început să “miroasă” faptul că l-ar înșela. Și pentru a avea și dovezi a angajat o firmă de detectivi care i-a urmărit partenera de viață. Ulterior, bănuielile businessman-ului s-au adeverit!

(VEZI AICI: CEA MAI PERICULOASĂ AMANTĂ DIN CAPITALĂ LOVEȘTE UNDE TE AȘTEPTAI MAI PUȚIN: NEPOTUL CELUI MAI BOGAT OM DIN LUME!)

A petrecut două ore în apartamentul milionarului

Cea care urma să-i devină soție îl ”traducea” cu un alt afacerist, care în trecut a avut o funcție de conducere la o vestită fabrică de vinuri, Murfatlar. Pe imagini se vede clar cum designerița iese dintr-un bloc exclusivist aflat în centrul Capitalei, unde a petrecut două ore, joi, 29 august. De fapt, acolo milionarul Murfatlar are un ”hogeac” secret, închiriat, potrivit surselor DAS, categoria A, special pentru nebunii extraconjugale, el fiind căsătorit.

De altfel, în respectivul apartament, milionarul (suspect principal într-o mega-afacere penală) mai aduce și alte domnișoare apetisante pentru distracție, asta în timp ce soția lui se află într-un imobil din Ciorogârla, o comună din județul Ilfov. Ținem să precizăm faptul că designerița a mai fost și în trecut cu suspectul principal din dosarul Murfatlar, judecat pentru evaziune fiscală. Care, deși este ținta unor investigații de natură financiară, umblă prin oraș cu un Maybach 560, ce valorează în jur de 200.000 de euro.

(VEZI AICI: IUBITA LUI DANI OȚIL A RĂVĂȘIT CARTIERUL MILIONARILOR CU O ROCHIȚĂ SUPER-TRANSPARENTĂ!)

Cum s-a răzbunat bogătașul faimos

La scurt timp după ce a văzut filmările de netăgăduit care au confirmat adulterul, bogătașul faimos a trecut la fapte. A încetat să-i mai facă toate poftele logodnicei și a “tăiat-o” și a încetat să o mai “finanțeze”. În plus, i-a luat și mașina care îi aparținea, dar cu care partenera lui “zburda” prin Capitală. A lăsat, practic, fără nimic și a obligat-o să o ia de la zero.

(CITEȘTE ȘII-AM FILMAT LA CUMPĂRĂTURI. MILIONARUL ŞI IUBITA FOTOMODEL, ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU NAŞTERE!)

Până să afle că iubita îl ”traduce”, cunoscutul bogătaș din România i-a oferit chiar și un inel de logodnă și, logic, urma nunta în această toamnă. Adulterul comis în respectivul ”hogeac” a anulat, însă, totul. În ultimele luni de relație, designerița chiar ar fi ajuns chiar să-și facă planuri de viitor pe banii milionarului cu care urma să se mărite, mai ales că acesta era un om bun și plătitor. Ba mai mult, ar fi ajuns să-i ceară chiar și 5.000 de euro ca răsplată pentru o partidă de sex. Banii înainte!

“Fiert” după un show lesbi

În apartamentul din centrul Capitalei aveau loc adevărate distracții. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că, la un moment dat, în timp ce se afla întinsă pe canapeaua din “hogeac”, designerița cunoscută a fost fotografiată de milionarul Murfatlar. Poza a ajuns la o altă fată, care a primit invitația să vină și să participe la un show lesbi.

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226). Revenim.

Citește și...