I s-a urcat la cap, după ce s-a remarcat la Exatlon! Vrea să devină și ea vedetă TV. Nu o să crezi despre cine este vorba!

Publicat: 02/10/2019 | 12:17
I s-a urcat la cap, după ce s-a remarcat la Exatlon!  Vrea să devină și ea vedetă TV. Nu o să crezi despre cine este vorba!

Reality-show-urile sunt un bun motor de promovare, iar concurenții din astfel de emisiuni prind repede gustul celebrității. Este și cazul Rafaelei, care a participat în primul sezon al emisiunii de la Kanal D. Surse din anturajul ei au dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,  că Rafaela s-a înscris la cursurile Școlii de Televiziune.(CITEȘTE ȘI: NOUA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV ESTE O ”MICUȚĂ PERVERSĂ”! LUCREAZĂ CA HOSTESĂ LA O TERASĂ DIN CENTRUL CAPITALEI ȘI…)

După ce a terminat filmările la reality-show-ul „Exatlon”, Rafaela, poreclită pe atunci „Războinica”, a participat și la „Puterea dragostei”, tot la Kanal D.(CITEȘTE: MILIONARUL PRETINDE CĂ FOSTA MISS ROMÂNIA A FOST FILMATĂ LA O ”PARTIDĂ ÎN 3”: ”ARE CHIP DE ÎNGER, DAR, DE FAPT, ESTE O DIAVOLIȚĂ!”)

Știe să facă audiență, așa că producătorii postului turcesc au îndrăgit-o pe loc și au solicitat-o și pentru un alt proiect. Rafa și-a făcut deja relații foarte puternice la Kanal D șși-a dat seama că o carieră în televiziune i s-ar potrivi-mănușă. Se vede des cu cei din Kanal D, și-a făcut mulți prieteni atât în echipa de prodcție, cât și în rândul angajaților”, a explicat o persoană din apropierea Rafaelei.

Rafaela s-a înscris la Școala de Televiziune

Rafaela nu se lasă până nu devine vedetă tv, aceasta pare să fie concluzia apropiaților ei. De aceea s-a și înscris la cursurile Școlii de Televiziune înființată acum zece ani de unul dintre cei mai de seamă știriști pe care i-a avut România, Vlad Ionescu.(NU RATA: SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU I-A PUS SĂ ASCULTE, LA CĂȘTI, MUZICA LUI CA SĂ-L READUCĂ LA VIAȚĂ… ”TERAPIA” A DAT REZULTATE ULUITOARE ÎN ULTIMELE ZILE!)

Dacă îți dorești și tu o carieră în televiziune sau în mediul online, că reporter, prezentator, cameraman, editor video sau make-up artist, sună la 0743.22.10.18 sau vizitează site-ul www.tvscoala.ro.

Citește și...