Acasă » Exclusiv » Țiriac Jr și Ileana Lazariuc au divorțat!

Țiriac Jr și Ileana Lazariuc au divorțat!

De: Cristian Blanuta 11/10/2019 | 15:10

Anunțul bombă al sfârșitului de an vine de la CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA: Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat! Da, nu este deloc o glumă, deși așa ar părea, după ce fiul celui mai bogat om de afaceri din România, Ion Țiriac, și fiica îndrăgitei cântărețe Anastasia Lazariuc au avut, timp de 10 ani, o căsnicie despre care apropiații lor o vorbeau la superlativ.

S-au iubit pătimaș, s-au certat, a fost dragoste cu năbădăi! Asta, înainte de a ajunge la Starea Civilă, în primăvara lui 2009, apoi la biserică, doar câteva luni mai târziu. Șapte ani de relație au consumat Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc până când au spus: Suntem făcuți unul pentru celălalt!”. S-au căsătorit… Dar, din păcate, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat, lucru anunțat chiar de cei doi, pe rețelele de socializare: „Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!

CANCAN.RO vă prezintă povestea de dragoste și nu numai a lui Ion Ion Țiriac și Ilenei Lazariuc. Cu bune, cu rele… (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ACUM ILEANA LAZARIUC, DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE CU ȚIRIAC JR)

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc divorțează, după 10 ani de căsnicie

Ion Ion Țiriac, mariaj de 3 luni cu Maria Marinescu

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat! Cum trece timpul… În urmă cu 17 ani, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc își încrucișau pentru prima oară privirile. Cu un altfel de de sentiment, nu doar de amiciție. Atunci a început relația. Doar că, așa cum se întâplă în multe cazuri de tineri cărora fluturii din stomac încetează să mai dea din aripi, Ileana și Ion Ion s-au despărțit. Iar fiul miliardarului Țiriac și-a găsit o altă iubită, Maria Marinescu. Rapid, cei doi au făcut nuntă. În 2007 a avut loc evenimentul care i-a luat prin surprindere pe toți. Căsnicia a durat doar trei luni. Ion Ion Țiriac și Maria Marinescu au ajuns, de comun acord, la divorț. Ion Ion Țiriac a revenit, atunci, la prima dragoste, Ileana Lazariuc.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc s-au căsătorit în 2009

Reîntoarcerea la Ileana Lazariuc a însemnat pentru Ion Ion Țiriac un pas insemnat în viața lui. Mult mai matur și, probabil, dându-și seama că sentimentele lui nutresc pentru fiica celebrei cântărețe Anastasia Lazariuc, Ion Ion Țiriac și-a văzut viitorul doar alături de ea. În martie 2009, cei doi s-au căsătorit civil, la Monte Carlo. Pe 29 august, același an, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au făcut cununia religioasă și nunta. Ceremonia a avut loc la biserica din Satnoieni, Călăraşi. (NU RATA: ILEANA LAZARIUC A VORBIT PENTRU CANCAN.RO DESPRE CELE MAI INTIME LUCRURI DIN FAMILIA SA: “AM UN SOT CARE MA IUBESTE SI …”)

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au doi copii: Alexandru și Nicholas Noah

Fructul iubirii lui Ion Ion Țiriac și Ilenei Lazariuc sunt Alexandru (11 ani) și Nicholas Noah (10 ani). Nepotul cel mare al omului de afaceri Ion Țiriac a venit pe lume în luna martie a anului 2008, iar mezinul, Nicholas Noah, s-a născut în iunie 2009. (VEZI AICI: JURATUL DE LA ”MASTERCHEF” A DIVORȚAT ÎN SECRET!)

Cei doi copii au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți, dar sunt și foarte talentați. Fiul cel mare, Alexandru, are o pasiune pentru tenis, e clar, i se trage de la celebrul său bunic, Ion Țiriac, în timp ce Nicholas este atras de pian.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, în prag de divorț

Ce spunea Ileana Lazariuc despre căsnicia cu Ion Ion Țiriac

Într-un interviu mai vechi oferit revistei VIVA!, vorbind despre relația cu soțul ei, dar și despre familie, fostul model mărturisea: „Eu, soţia unui magnat, nu ştiu, mă amuză tare expresia asta. Sunt soţia soţului meu, trăiesc într-un glob, dar nu de cristal. Este unul pe care ni l-am creat noi de-a lungul anilor, unde avem problemele și grijile noastre. Nu-ţi imagina că toată ziua e Disneyland la noi acasă”. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL O DESFIINȚEAZĂ PE VEDETĂ ÎNAINTE DE DIVORȚ: ”FRATELE EI M-A STRÂNS DE GÂT ȘI…”)

Cât privește educația celor doi copii, Ileana Lazariuc, acum, în prag de divorț, spunea că ea şi Ion Ion Țiriac sunt o adevărată echipă. „Dacă eu am spus nu, el nu va spune da. Încercăm să facem cu schimbul, să nu fiu eu poliţistul rău întotdeauna, iar el poliţistul bun. Aşa că ne ducem deoparte şi stabilim: e rândul tău astăzi, tu eşti ăla rău azi”, se confesa Ileana Lazariuc.

Cine este mama lui Ion Ion Țiriac

Este un lucru mult prea cunoscut: Ion Ţiriac a fost un mare cuceritor. Și încă mai este! Dar o singură femeie i-a dat omului de afaceri un moștenitor. În anii ’70, Ion Țiriac cucerea una dintre cele mai frumoase femei ale acelor vremuri, un fotomodel renumit.

Mikette von Issenberg s-a cunoscut cu Ion Tiriac în anul 1974. El era component al echipei României de Cupa Davis, ea, fotomodel. Mikette locuia la Los Angeles, iar tenismenul o suna zilnic de la Bucureşti. De dragul acestuia, a învăţat limba română, iar în anul 1976 era la Bucuresti, însărcinată cu copilul lor, Ion Alexandru Ţiriac (Ion Ion), născut pe 22 septembrie. (NU RATA: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”: ”EL A PUS UN CAPAC DE PIATRĂ PE INIMA ȘI SUFLETUL MEU!”)

Potrivit huff.ro, după ce în viața lor a apărut băiețelul, relaţia s-a destrămat. Frumoasă blondă nu dorea să rămână în România comunistă, în ciuda insistenţelor lui Ion Ţiriac. Mikette von Issenberg s-a întors în Statele Unite ale Americii, iar Ion Ion a rămas în grijă Rodicăi, sora tenismenului, în primii ani ai vieţii.  Ulterior, fotomodelul s-a ocupat de studiile lui Ţiriac Jr. în SUA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent