Fosta prezentatoare de la PRO TV a distrus o barieră cu mașina! Proprietarul o acuză distrugere, iar filmările-probă au ajuns la noi!

Autor:
Publicat: 11/10/2019 | 23:07

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare. Fosta prezentatoare de la PRO TV este acuzată de distrugere, după ce a dărâmat o barieră cu bolidul de lux pe care-l conduce. (CITEȘTE ȘI: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PRO TV S-A DEZLĂNȚUIT ÎNTR-UN RESTAURANT! ȘI-A SCOS PANTOFII DIN PICIOARE ȘI…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini și informații incredibile legate de ultima pățanie a Vicăi Blochina. (NU RATA: SUPER-IMAGINI DE LA CUNUNIA DE 5* A FIICEI LUI GIGI BECALI. )

Din câte se pare, fosta balerină de la Melody se află în centrul unei mega-controverse. Vedeta este acuzată de distrugere după ce a rupt bariera unei parcări private din zona Dorobanți. După toate aparențele, proprietarii parcării au depus plângere la Poliție pentru pagubele provocate de vedetă și nu este exclus ca, pe numele acesteia, autoritățile să fi deschis deja un dosar penal.

„Doamna Vica crede că noi trăim în junglă”

În imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România se vede destul de clar cum Vica Blochina „forțează” ieșirea din parcare și lovește bariera care părea că-i stă în cale. (VEZI ȘI: VICA BLOCHINA, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI. DE CE NU A AJUNS SOȚIA LUI VICTOR PIȚURCĂ)

”Așa cum face de fiecare dată, doamna Vica parchează la noi în curte și merge la salonul de lângă. Această parcare este privată și dedicată clienților noștri. Nu este normal să rupi bariera și să pleci ca și cum nu s-a întâmplat nimic. O să depunem plângere pentru paguba pe care a provocat-o. Din câte în dau seama, doamna Vica crede că noi trăim în junglă”, ne-au mărturisit martorii incidentului.

Vica Blochina a lovit bariera cu mașina!

Conflictul cu Victor Pițurcă

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au aflat într-un conflict permanent, în perioada 2011-2014. Motivul, recunoașterea paternității, dar și pensia alimentară care l-a nemulțumit pe fostul selecționer. Iată care au fost cele mai grele momente pentru cei doi, Vica și Piți. Momente care au culminat cu trecerea prin instanță. (NU RATA: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PRO TV A LĂSAT ȚINUTELE DE ”PLATOU” PENTRU… COSTUMUL DE BAIE! CUM ARATĂ LA 44 DE ANI)

În decembrie 2011, Vica l-a dat în judecată pe Piţurcă pentru stabilirea paternităţii. În septembrie-octombrie 2012, Piți a refuzat să facă testul ADN. Apoi, pe 23 noiembrie 2012, tehnicianul a fost obligat de instanță să-și recunoască fiul, Edan, și să plătească 100.000 de euro retroactiv şi 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Atunci, Victor Pițurcă a făcut apel. Pe 30 noiembrie 2012, el a solicitat suspendarea executării sentinţei până la soluţionarea apelului. Tribunalul Ilfov i-a respins cererea, în martie 2013. O lună mai târziu, chiar Piți a cerut să le fie făcute testele ADN lui și fiului său. Rezultatul este pozițiv: Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan.

Rămăsese disputa pentru valoarea pensiei alimentare, pe care Victor Pițurcă o contestase. Instanța avea să decidă, în august 2013, micşorarea acesteia la 2.900 de euro lunar, de la 8.500, şi 50.000 de euro retroactiv. Fostul selecționer a cerut apoi în instanță custodia copilului.(CITEȘTE ȘI: FOSTUL ANTRENOR AL ”NAȚIONALEI” ȘI-A ASUMAT TOTAL FIUL PENTRU CARE S-A RĂZBOIT CU VICA! L-AM FILMAT PE JUNIOR LA PLAJĂ ÎMPREUNĂ CU…)

În ianuarie 2014, avocatul lui Victor Pițurcă a depus o cerere prin care dorea suspendarea plăţii pensiei alimentare până la decizia definitivă în procesul de custodie. Pe care nu avea s-o obțină. La scurt timp, cei doi aveau să ajungă la o pace istorică, se poate spune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)