Fosta prezentatoare de la PRO TV a lăsat ținutele de ”platou” pentru… costumul de baie! Cum arată la 44 de ani

Publicat: 04/08/2019 | 23:02

Fosta prezentatoare de la PRO TV a dat ținutele elegante, de ”platou”, pe costumul de baie și și-a etalat fizicul ”răsfațat” de medicul estetician pe o renumită plajă din Mamaia. La 44 de ani, Vica Blochina a ”incendiat” litoralul”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale cu fosta balerină. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL ANTRENOR AL ”NAȚIONALEI” ȘI-A ASUMAT TOTAL FIUL PENTRU CARE S-A RĂZBOIT CU VICA! L-AM FILMAT PE JUNIOR LA PLAJĂ ÎMPREUNĂ CU…)

Frumusețea Vicăi Blochina a constituit și constituie, încă, un subiect ”la ordinea zilei”. Cu atât mai mult cu cât vedeta reușește să se mențină, din punct de vedere fizic, la un nivel de invidiat. La cei 44 de ani, este invidiată de multe femei pentru felul în care arată. (NU RATA: FOSTA ASISTENTĂ DE LA ANTENA 1 ȘI-A SCOS LA PLAJĂ POSTERIORUL DE 5.000 €!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fosta prezentatoare de la PRO TV pe o vestită plajă din Mamaia. Vica s-a relaxat, la mare, în compania unor prietene.

La o șuetă cu fetele

Într-un costum de baie minuscul, care-i punea în evidență trupul bine definit, vedeta a atras toate privirile de cum și-a făcut apariția pe plaja de fițe. După ce și-a expus trupul răvășitor sub razele soarelui, fosta prezentatoare TV a decis să se răcorească, iar  soluția a fost… o bere rece. Vica și una dintre prietenele ce o însoțeau s-au îndreptat glonț spre barul de pe plajă, acolo de unde s-au întors cu câte o bere fină. În timp ce a stat la o șuetă, cu fetele, Vica Blochina nu a zăbovit prea mult cu sticla în mână și a savurat conținutul acesteia, evitând astfel ca băutura să se încălzească. (NU RATA: TATĂL SIMONEI HALEP I-A COMANDAT ”GINERELUI” UN COSTUM IDENTIC CU AL LUI PENTRU ÎNTÂLNIREA CU PREȘEDINTELE!)

Vica Blochina, apariție de senzație pe litoral

Conflictul cu Victor Pițurcă

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au aflat într-un conflict permanent, în perioada 2011-2014. Motivul, recunoașterea paternității, dar și pensia alimentară care l-a nemulțumit pe fostul selecționer. Iată care au fost cele mai grele momente pentru cei doi, Vica și Piți. Momente care au culminat cu trecerea prin instanță. (VEZI ȘI: AM DESCOPERIT UN BUNCĂR ANTI-ATOMIC UNDE GHEORGHE DINCĂ AR FI PUTUT ASCUNDE CADAVRELE!)

În decembrie 2011, Vica l-a dat în judecată pe Piţurcă pentru stabilirea paternităţii. În septembrie-octombrie 2012, Piți a refuzat să facă testul ADN. Apoi, pe 23 noiembrie 2012, tehnicianul a fost obligat de instanță să-și recunoască fiul, Edan, și să plătească 100.000 de euro retroactiv şi 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Atunci, Victor Pițurcă a făcut apel. Pe 30 noiembrie 2012, el a solicitat suspendarea executării sentinţei până la soluţionarea apelului. Tribunalul Ilfov i-a respins cererea, în martie 2013. O lună mai târziu, chiar Piți a cerut să le fie făcute testele ADN lui și fiului său. Rezultatul este pozițiv: Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan.

Rămăsese disputa pentru valoarea pensiei alimentare, pe care Victor Pițurcă o contestase. Instanța avea să decidă, în august 2013, micşorarea acesteia la 2.900 de euro lunar, de la 8.500, şi 50.000 de euro retroactiv. Fostul selecționer a cerut apoi în instanță custodia copilului.

În ianuarie 2014, avocatul lui Victor Pițurcă a depus o cerere prin care dorea suspendarea plăţii pensiei alimentare până la decizia definitivă în procesul de custodie. Pe care nu avea s-o obțină. La scurt timp, cei doi aveau să ajungă la o pace istorică, se poate spune. (NU RATA: GIGI BECALI, PRIMA REACȚIE DESPRE GHEORGHE DINCĂ: “ÎL ARE PE DIAVOLUL ÎN EL! EU NU L-AȘ OMORÎ! L-AȘ CASTRA ȘI..”)

Vica s-a răcorit cu o bere pe plajă

Vica și Piți, împreună de dragul lui Edan

Vica Blochina și Victor Pițurcă au ajuns, în urmă cu peste patru ani, să facă pace, de dragul copilului. Fostul selecționer a lăsat orgoliile la o parte, atunci. Vica avea să povestească: “Edan este acum la tatăl lui, aici, în Bucureşti. Când e la mine, când la el, se duce unde vrea el.(…) Edan crește, am fost acum în vacanță, în Cipru, am stat două săptămâni. El joacă fotbal. Și a fost foarte frumos. El e acum în vacanță și petrece și foarte mult timp cu tatăl lui. Eu cred că orice lucru pe care îl faci în viață trebuie să ți-l asumi. Și poate la un moment dat nu ar fi trebuit să fac anumite lucruri în viața mea. Și poate, nu neapărat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, până la urmă a fost binevenită. Că poate altfel nu rezolvam această problemă niciodată. Edan atunci, pe vremea aia, era foarte mic. (NU RATA: REGHE, DEDICAȚIE LA LĂUTARI PENTRU SOȚIA LUI: ”PE TINE, JUR, IUBIRE TE IUBESC DE MOR!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...