Reghe, dedicație la lăutari pentru soția lui: ”Pe tine, jur, iubire te iubesc de mor!”

Publicat: 16/07/2019 | 19:29

La scurt timp după incidentul uluitor de la finalul partidei dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, care a fost pus, inițial, pe seama geloziei, gurile rele au vehiculat că divorțul ar fi iminent între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Din câte se pare, adevărul este cu totul altul, iar relația dintre cei doi este mai solidă ca niciodată. Titratul antrenor nu contenește cu declarațiile de dragoste pentru soția lui. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI DAN ALEXA S-A DEZBRĂCAT, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFIILE-BOMBĂ!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul savuroase, în al căror prim-plan se află cel mai mediatizat cuplu din lumea fotbalistică de la noi din țară. (NU RATA: ”EURO-FANTASTICUL” U21 S-A DESPĂRȚIT DE LOGODNICA BĂTUTĂ ÎN TRIBUNĂ)

Dedicații la microfon

Chiar dacă, după croșeul încasat de Dan Alexa, gurile rele s-au grăbit să vehiculeze în spațiul public ideea că divorțul dintre sexy-impresară și titratul tehnician ar fi iminent, se pare că relația dintre cei doi este mai solidă ca niciodată, iar dovada clară a acestui lucru sunt imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România.

Reghe a fost surprins într-o ipostază de-a dreptul uluitoare. Atunci când se află în compania soției lui, celebrul antrenor pare să nu contenească cu declarațiile de dragoste la adresa acesteia. Recent, într-una dintre serile pe care aceștia le-au petrecut în compania unor prieteni, într-un local de cinci stele, unde atmosfera a fost întreținută de câțiva lăutari, Reghe a profitat de moment și i-a dedicat sexoasei partenere de viață o manea celebră. La îndemnul lăutarului, antrenorul a cântat la microfon celebrul refren: ”Pe tine, jur, iubire te iubesc de mor!”. (VEZI ȘI: GIANI KIRIȚĂ A ÎNCERCAT SĂ COMBINE O SEXOASĂ CU MIȘCĂRI DE BALERIN!)

Reghe, dedicație la lăutari pentru soția lui

Au petrecut cu finii în Dubai

Mai mult decât atât, în urmă cu aproximativ o săptămână, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au petrecut momente relaxante, în Dubai, alături de finii lor. Imaginile care au ajuns în posesia D.A.S. sunt mai mult decât grăitoare. Se vede cu ochiul liber că relația celor doi e pe un făgaș normal, iar sentimentele lor par mai puternice ca niciodată. (NU RATA: CELEBRUL DESIGNER A APĂRUT PE PLAJĂ, LA MAMAIA, CU 20.000 € LA EL!)

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, alături de finii lor, în Dubai

Răsfățată cu cadouri scumpe

În ultimele luni, Laurențiu Reghecampf și-a răsfățat soția cu o mulțime de cadouri scumpe. În iarnă, Anamaria Prodan a primit de la soțul ei un bolid de 180.000 de euro și o geantă Hermes Birkin, în valoare de aproximativ 15.000 de euro. Recent, antrenorul i-a cumpărat sexy-impresarei și alte lucruri foarte scumpe: bijuterii în valoare de aproximativ 600.000 de euro, printre care un ceas bătut în diamante AP (Audemars Piguet – 200.000 de euro) și colecția de brățări Cartier (215.000 de euro). A doua zi după incidentul cu Dan Alexa, Reghe i-a făcut o altă surpriză frumoasă soției, cumpărându-i un ceas Richard Mille, în valoare de 180.000 de euro. (NU RATA: CE I-A FĂCUT REGHE SOȚIEI DUPĂ EPISODUL CU DAN ALEXA. CUM S-A ”RĂZBUNAT” PE ANAMARIA PRODAN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...