”Euro-fantasticul” U21 s-a despărțit de logodnica bătută în tribună! Fotbalistul a apărut în club cu ”noua”, în timp ce ”fosta”…

Publicat: 15/07/2019 | 23:06

Nu se pot șterge din memoria oricărui microbist imaginile cu fotbaliștii români după egalul cu Franta, care a dus naționala U21 a lui Rădoi în semifinalele Campionatului European! Nici pe acelea în care, la finalul meciului, Andreea Alina, iubita lui Cristi Manea, era lovită în tribună, iar internaționalul nostru încerca din răsputeri să o salveze. Doar că, la scurt timp, iubirea lor avea să se destrame, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imaginile, în exclusivitate, care aduc dovada.

Andreea Alina și Cristian Manea nu mai sunt împreună! Ultima escapadă a celor doi la Mamaia, zilele trecute, a scos adevărul la iveală: el, cu alta, ea, cu altul! Culmea, în același club, unde ambii s-au distrat de minune, iar pe chipurile lor nu s-a citit nici cel mai mic regret. (CITEȘTE ȘI: GOLGHETERUL DE LA U21 & CĂPITANUL LUI RĂDOI AU LUAT ”PE CAMERĂ”, LA MARE, DOUĂ BUTELII DE TEQUILA + 2 PUȘTOAICE!)

Încălzirea a făcut-o Andreea, care, pe la amiază, l-a luat pe Ovidiu de mânuță, noul iubit, și a dat o fugă în clubul Loft. Mai lejer a fost acolo, fără dansuri, doar câte un cocktail și schimburi dulci de cuvinte. Spre seară, cei doi aveau să pășească în celalalt club celebru din Mamaia, Nuba. Până atunci însă…

Andreea, cu noul iubit, în club. Manea plecase cu 10 minute inainte

Cristi Manea a apărut în club cu noua iubită

Cristi Manea și noua lui iubită își făceau apariția în Nuba. El, în bermude și tricou, ea, în blugi și o bluziță. Păreau mai fericiți ca niciodată. Cristi și-a făcut freza la intrare în club, proaspăta lui iubită și-a făcut selfie. Cei doi iubiței au dansat, au vorbit mult și tandru, iar el a sărutat-o, la un moment dat, pe obraz. Cu chipurile radiind de bucurie, internaționalul și iubita lui au părăsit clubul, moment în care el a luat-o de mână. (CITEȘTE ȘI: IUBITA UNUI ”EURO-FANTASTIC” DE LA U21 A ”INCENDIAT” PLAJA DIN MAMAIA)

Revenim la Andreea, fosta iubită a lui Manea. Cum spuneam, după prima repriză de club, pe zi, Andreea și Ovidiu reveneau în peisajul atât de mult iubit de tineri. Doar că o făceau la aproximativ 10 minute de când Manea și blondina lui plecaseră. Întâlnirea care ar fi creat, probabil, tensiuni, nu a avut loc, iar Andreea și Ovidiu s-au distrat pe cinste. Aproape tot timpul au stat pe ring, din când în când iubitul foarte atent comandând câte o băutură. Spre miezul nopții, au părăsit clubul.

Cristi Manea o sărută pe obraz pe noua lui iubită

Episodul care l-a îngrozit pe Cristi Manea

În ultimul meci al grupei C, la Campionatul European U21, România remiza alb cu Franța și se califica în semifinale, de pe primul loc. A fost la finalul meciului care a descătușat fotbaliștii și staff-ul de pe banca tehnică, doar că atunci a avut loc nefericitul incident: pe atunci iubita lui Manea, Andreea Alina a fost lovită în tribună cu piciorul. Părerile au fost împărțite atunci, unii au spus că a fost lovită intenționat de un tânăr, alții că din întâmplare, într-o încăierare în care a fost prins chiar fotbalistul.

Andreea a ajuns la spital, cu buza spartă și cu problem la un dinte, iar medicii i-au aplicat două puncte de sutură. (NU RATA: IUBITA LUI CRISTI MANEA, ÎN TRIBUNE LA MECIUL ROMÂNIEI U21 CU GERMANIA. CUM ARATĂ ANDREEA LA CÂTEVA ZILE DUPĂ CE A FOST BĂTUTĂ DE UN SUPORTER)

Mirel Rădoi avea să declare, după ce a aflat de incidentul care a umbrit calificarea: „A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci!” (VEZI AICI: ”EURO-FANTASTICUL” ROMÂNIEI A APĂRUT LA MAMAIA CU UN BENTLEY DE 250.000 €!)

Andreea, la scurt timp după ce a fost lovită cu piciorul în față

„Noi între noi, suporteri români au lovit-o pe prietena lui Manea şi chiar pe un prieten de-al lor, mi-e greu să vă spun ceea ce simt în acest moment, aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi. Sper ca cei care au făcut aceste gesturi să fie prinşi şi să nu mai aibă ce să caute pe aceste stadioane. Chiar am fost şi am văzut-o pe prietena lui şi nu arăta bine. Mă bucur că acum e bine, a fost dusă la spital, o să aibă două copci, dar ceea ce s-a întâmplat este teribil. În loc să ne bucurăm că ne-am calificat la Jocurile Olimpice după 55 de ani şi suntem într-o semifinală de campionat european, apar astfel de episoade. Îmi pare rău, cer scuze eu în faţa lui Cristi Manea pentru ceea ce s-a întâmplat”, a completat Rădoi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...