Iubita unui ”euro-fantastic” de la U21 a ”incendiat” plaja din Mamaia

Publicat: 05/07/2019 | 22:26

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini hot cu una dintre cele mai sexy partenere de fotbaliști din România. Iubita unui ”euro-fantastic” din echipa lui Mirel Rădoi a “incendiat” plaja din Mamaia. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: A ÎNCEPUT ”NEBUNIA” NEVERSEA! AVEM SUPER-IMAGINI DIN PRIMA ZI A FESTIVALULUI)

La scurt timp după ce s-au întors din Italia, ”puștii”-eroi ai lui Mirel Rădoi au luat cu asalt stațiunea Mamaia. Semifinaliștii de la Euro U21 s-au relaxat alături de partenerele de viață și au petrecut în renumitele cluburi de pe litoral. (NU RATA, AICI: FOTOMODELA DIN PAȘCANI SE MĂRITĂ CU UN CUNOSCUT FOTBALIST DIN ITALIA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut cele mai HOT imagini de pe plajă, în centrul cărora se află una dintre cele mai sexy partenere de fotbaliști din România. Mai exact, Adelina, iubita ”euro-fantasticului” Andrei Ciobanu.

Sexoasa Adelina a “incendiat”, pur și simplu, una dintre cele mai vestite plaje din Mamaia, acolo unde câțiva dintre ”puștii”-eroi de la U21 au ales să se relaxeze după întoarcerea de la Euro. (NU RATA, AICI: Aşa a reuşit Germania să revină şi să elimine România de la EURO 2019 U21: „S-au văzut aceste lucruri”)

Adelina, una dintre cele mai sexy partenere de fotbaliști din România

Semifinaliștii de la Euro U21, reuniune pe plajă

Florinel Coman, Andrei Vlad, Florin Ștefan, Alex Pașcanu și Andrei Ciobanu și-au luat partenerele de viață și au descins pe una dintre cele mai cunoscute plaje din Mamaia. Iubita lui Andrei Ciobanu a fost, de departe, una dintre cele mai spectaculoase apariții. Șatena cu care jucătorul legitimat la echipa ”Regelui Hagi” trăiește o frumoasă poveste de dragoste din 2017 a furat privirile tuturor când a pășit pe nisipul fierbinte îmbrăcată într-un costum de baie negru, care îi punea în evidență formele bine definite și bustul generos.

Momente tandre pe plajă

La un moment dat, ”euro-fantasicul”, care a renunțat cu greu la tricou, și-a luat iubita de mână și, după ce a testat apa cu picioarele, a oferit asistenței de pe plajă un veritabil moment de romantism. Andrei Ciobanu a fost îmbrățișat de sexoasa Adelina, care l-a sărutat discret, într-un mod senzual. (NU RATA: George Puşcaş a anunţat ce se întâmplă cu transferul său: „Voi discuta cu Inter”. Ce spune despre o venire în Liga I)

Andrei Ciobanu și Adelina, momente tandre pe plajă

A debutat în tricoul naționalei la U14

Andrei Ciobanu și-a început cariera de fotbalist la Bârlad, sub îndrumarea lui Virgil Grigoraș. S-a transferat apoi, când avea 10 ani, la Sporting Club Vaslui, unde a jucat sub comanda lui Cătălin Grigore. Ulterior, a plecat cu echipa FC Vaslui la Cupa Hagi, disputată la Suceava, unde a fost desemnat golgheterul competiției, motiv pentru care a intrat în atenția Academiei de fotbal “Gheorghe Hagi” Constanța. (NU RATA, AICI: ”MĂCELARUL” DE LA FĂGET L-A MUTILAT PE CLIENTUL UNUI BAR FIINDCĂ CERUSE DE BĂUT. AVEM DETALII ȘOCANTE!)

În 2017 a devenit primul bârlădean care a cucerit titlul de campion al Ligii I cu Viitorul Constanța. A strâns titluri pe bandă rulantă de când a ajuns la Academia “Gheorghe Hagi”, la toate categoriile de vârstă. Bârlădeanul este un obișnuit al echipei naționale de fotbal și a făcut parte din lot la fiecare categorie de vârstă până acum.

A debutat în 2012, când a avut vârsta necesară pentru a participa la prima categorie de vârstă la juniori a echipei naționale, la U14. A avut atunci două meciuri cu Republica Moldova, la Galați, sub comanda lui Florin Răducioiu. Datorită prestațiilor bune la echipa de club a debutat la echipa națională de fotbal U21 a României încă de la 19 ani. (NU RATA, AICI: COD ROȘU DE… SÂNI GOI PE PLAJELE DIN MAMAIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...