Fotomodela din Pașcani se mărită cu un cunoscut fotbalist din Italia!

Publicat: 04/07/2019 | 23:01

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc! Una dintre cele mai frumoase românce e mai hotărâtă ca niciodată să facă ”marele pas”. Sexoasa ieșeancă Andreea Sasu se căsătorește cu starul Fiorentinei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră, de-a dreptul incendiare. (CITEȘTE ȘI: ”SORA” ELENEI BĂSESCU A PĂRUIT-O ÎN LOFT PE ”FOSTA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU!)

Andreea Sasu este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase românce. După relația Philipp Plein, care nu a mers (DETALII AICI), sexoasa brunetă din Pașcani s-a concentrat mai mult pe partea profesională. În ciuda faptului că mulți bărbați celebri i-au dat târcoale, Andreea Sasu pare să-și fi găsit, de câteva luni, fericirea în brațele unui jucător de fotbal, Riccardo Saponara, mijlocașul formației italiene ACF Fiorentina.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, iar de puțin timp au decis să-și asume public relația. Andreea Sasu și Riccardo Saponara s-au afișat împreună în Mykonos, acolo unde fotbalistul italian a dus-o pe frumoasa noastră româncă. (NU RATA, AICI: COD ROȘU DE… SÂNI GOI PE PLAJELE DIN MAMAIA)

Sexoasa Andreea Sasu și-a găsit jumătatea

La scurt timp după ce s-a aflat de povestea de dragoste pe care o trăiește sexoasa ieșeancă, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii picante.

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Andreea Sasu este amorezată până peste cap de jucătorul Fiorentinei și, în viitorul apropiat, nu este exclus ca cei doi să-și unească destinele în fața ofițerului stării civile. Din câte se pare, românca este mai hotărâtă ca niciodată să facă ”mare pas” și să se căsătorească cu Riccardo Saponara. (NU RATA, AICI: SEXY-SOȚIA LUI ADI MUTU A BĂGAT ”BOALA” ÎN DOREL LA BANCOMAT!)

Andreea Sasu, planuri de nuntă cu Riccardo Saponara, mijlocașul formației italiene ACF Fiorentina

Weekend nebun cu o vedetă din Prison Break!

Andreea Sasu  a petrecut două zile fabuloase în compania celebrului actor american Amaury Nolasco, alias Fernando Sucre din ”Prison Break”. Bruneta şi-a amintit cu plăcere de prima întâlnire cu ”Sucre”, mărturisind că a fost o pură întâmplare şi că soarta i-a adus de două ori în acelaşi loc. (NU RATA, AICI: PRINȚESA TELENOVELELOR DIN ROMÂNIA A ”LUAT” ÎN GREUTATE 10+ KG)

”Ne-am cunoscut la evenimentul JACOB & CO, de la Billionaire Porto Cervo. Un prieten bun de-al meu, Flavio Briatore, mi l-a prezentat. Eram în localul lui şi vorbeam despre filmul meu favorit, care din întâmplare e «Prison Break» şi atunci el mi-a spus că Amaury trebuie să fie şi el prezent la acel eveniment. Deci, pur şi simplu coincidenţă! Şi aseară ne-am întâlnit din nou la ziua de naştere a lui Fawaz Gruosi. El era lângă mine”, a povestit Andreea Sasu pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Fosta iubită a lui Philipp Plein s-a arătat încântată de întâlnirea cu celebrul actor şi a mărturisit că i-ar plăcea să aibă ocazia să-l reîntâlnească: ”E un prieten bun, iar eu îl ador ca actor! E unul din favoriţii mei! Şi e un bărbat pe care îl ador. Nu aveam partener în seara aceea. Eu eram doar cu prieteni. El a fost mereu lângă mine, însă erau foarte multe persoane lângă mine, prieteni, şi lui îi era teamă să vorbească cu mine pentru că avea senzaţia că sunt cu cineva. Mi-ar plăcea, e un bărbat adevărat din cât l-am cunoscut şi ceea ce am auzit. De-abia ne-am trezit şi acum i-am răspuns la mesaj. Normal că îmi face plăcere să îl revăd. Este preferatul meu!”. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)