Sexy-soția lui Adi Mutu a băgat ”boala” în Dorel la bancomat!

Publicat: 04/07/2019 | 13:44

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, un video hiper-provocator cu una dintre cele mai senzuale prezențe din lumea bună. Sexy-soția lui Adrian Mutu a băgat ”boala” în Dorel la bancomat! Sandra s-a aplecat, și-a aranjat bikinii și a oferit imagini de colecție. 

Adrian Mutu are cu ce se mândri! Are o soție superbă, Sandra, care i-a făcut o mare bucurie atunci când l-a adus pe lume pe micuțul Tiago. Băiețelul este feblețea lor și îl iubesc mai ceva ca pe ochii din cap. În plus, bruneta a reușit, în doar trei luni de când a devenit mămică, să-și recapete silueta.

Sandra, soția lui Adrian Mutu

(VEZI AICI: ÎI MERGE BINE ȘI LA FRF, ȘI ÎN FAMILIE! ADI MUTU, IEȘIRE SPECTACULOASĂ CU FRUMOASA LUI SOȚIE, SANDRA)

În prezent, Sandra este foarte mândră de felul în care arată și nu ezită să-și pună în valoare formele cu ținute răvășitoare. Recent, soția lui Adrian Mutu a ieșit în public îmbrăcată cu o rochiță elegantă, dar și super-sexy, care i-a înnebunit, pur și simplu, pe pietoni și nu numai, din motive lesne de înțeles. Cert este că bruneta arată fabulos!

L-a adus pe un “Dorel” în pragul infarctului!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Sandra în fața unui bancomat din Capitală. La un moment dat, s-a aplecat pentru a introduce PIN-ul și a ridica banii. A fost momentul în care un “Dorel” aflat în spatele ei a fost la un pas să facă infarct, fascinat de priveliștea pe care care o avea în față.

Ulterior, după ce a luat cash-ul, Sandra a “lovit” din nou! Sub privirile muncitorului, soția lui Adrian Mutu și-a aranjat bikinii cu mâna, în așa fel încât să aibă confortul necesar. Imaginile sunt de-a dreptul demențiale și nu merită, sub nicio formă, ratate! Concluzia este că “Briliantul” are o parteneră de nota 10, pe care mulți bărbați și-ar dori-o alături.

Sandra, sexy-soția lui Adi Mutu, a băgat ”boala” în Dorel la bancomat!

(CITEȘTE ȘI: Sandra, cu abdomenul la vedere! Cum arată soţia lui Adrian Mutu la 6 luni de când a născut)

Lună de miere, în Republica Dominicană

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au cununat religios pe 15 octombrie 2017. Tot atunci a avut loc şi botezul fiului lor, Tiago. Surprinzător, cuplul a ales să nu plece, imediat, în clasica lună de miere, aşa că au decis să amâne, pentru câteva săptămâni, excursia de relaxare de după nuntă.

Au ales un loc exotic, unul pe care fostul căpitan al echipei naţionale îl cunoaşte ca-n palmă. În decembrie 2017, Sandra şi Adrian Mutu au plecat în luna de miere la Punta Cana, în Republica Dominicană. “Briliantul” şi frumoasa brunetă au petrecut două săptămâni de vis… acasă la Consuelo Matos, fosta soţie a internaţionalului român.

Sandra și Adrian Mutu, într-o vacanță de lux

(NU RATA: SANDRA MUTU, ÎN ROCHIE DE MIREASĂ! CÂT DE FRUMOASĂ E SOŢIA LUI ADRIAN MUTU)

Logodită cu un alt fotbalist, Laszlo Sepsi

Până să înceapă o poveste de dragoste cu Adrian Mutu, Sandra Bachici s-a iubit cu Laszlo Sepsi, cu care, de altfel, s-a și logodit. A încheiat, însă, brusc legătura cu el și, la doar câteva zile distanță, și-a oficializat relația cu “Briliantul”.

(VEZI AICI: AM AFLAT CÂŢI BANI A CÂŞTIGAT MUTU LA BOTEZ ŞI NUNTĂ! SUMA E HALUCINANTĂ!)

În anii în care a format un cuplu cu Laszlo Sepsi, Sandra a fost tratată de fotbalist ca o adevărată regină. Mai exact, acesta i-a făcut toate poftele, fără să se uite la bani vreo clipă. A dus-o în excursii extravagante, i-a luat ceas de 8.000 de euro din Elveția, mașină din Germania și câteva genți de cate 2.000 de euro fiecare.

Sandra și Laszlo Sepsi, în perioada când formau un cuplu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)