Cod roșu de… sâni goi pe plajele din Mamaia

Publicat: 04/07/2019 | 08:20

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai fierbinți imagini de sezon, de la malul mării. Weekendul trecut, pe plajele de fițe din Mamaia a fost cod roșu de… sâni goi. Atenție, conținut nerecomandat minorilor! (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI DE LA CUNUNIA ADELINEI PESTRIȚU)

Așa cum v-a obișnuit, site-ul nr.1 din România vă prezintă, în exclusivitate, imagini de senzație din stațiunea-fanion a litoralului românesc. (NU RATA, AICI: FIICA INTERLOPULUI TALANU DE LA BRĂILA A ZĂPĂCIT MILIONARII PE PLAJA DE LA NUBA MAMAIA)

Vremea frumoasă i-a determinat pe mulți doritori de mare și soare să ia cu asalt plajele de fițe din Mamaia, acolo unde tot mai multe tinere aleg să se bronzeze în voie, fără urme. Weekendul trecut, pe plajele preferate de milionarii români a fost cod roșu de… sâni goi. Multe dintre tinerele care au ales să se relaxeze în Mamaia au decis să renunțe la sutien și și-au expus în toată splendoarea formele.

Cod roșu de… sâni goi pe plajele din Mamaia

Domnișoarele lipsite de inhibiții au oferit un adevărat regal de senzualitate. Tinerele care arată devastator au încins mințile masculilor când au renunțat la sutiene și și-au lăsat sânii ”mângâiați” de razele arzătoare ale soarelui. Imaginile prezentate de site-ul nr.1 din România sunt de-a dreptul incendiare. Și, cu siguranță, sunt nerecomandate minorilor, dar și celor cu probleme cardiace. (NU RATA, AICI: A ATERIZAT CU ELICOPTERUL LA NUBA PENTRU DANSATOAREA LUI SALAM!)

Cod roșu de… sâni goi pe plajele din Mamaia

Sfatul specialistului!

Specialiştii avertizează că expunerea sânilor la soare vine şi cu câteva riscuri. Sânii nu ar trebui expuşi la soare mai mult de 30 de minute pe zi, spun medicii. De asemenea, crema de protecţie solară trebuie aplicată în această zonă a corpului cel puțin odată pe oră. (NU RATA, AICI: ”BULDOGUL” NU RENUNȚĂ LA CELEBRUL SĂU SLIP)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)