A aterizat cu elicopterul la NUBA pentru dansatoarea lui Salam!

Autor:
Publicat: 02/07/2019 | 22:39

Un milionar elvețian a aterizat cu elicopterul la Nuba pentru dansatoarea lui Salam. ”New entry-ul” din lumea bună a revărsat valuri de șampanie scumpă, printre care și Armand de Brignac, în cel mai renumit club de la malul mării. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte savuroase despre ultima aroganță care a avut loc pe litoralul românesc. (CITEȘTE ȘI: FENTOSANII DIN ”BRIGADA NEPOȚII” AU CHELTUIT 40.000 € ÎNTR-UN SINGUR WEEKEND PE ȘAMPANII ARMAND DE BRIGNAC!)

Așa cum v-a obișnuit, site-ul nr.1 din România vă ține la curent cu aroganțele de amploare care se petrec în stațiunea-fanion a litoralul românesc, Mamaia.  Weekendul trecut, un tânăr afacerist a aterizat cu elicopterul la Nuba pentru dansatoarea lui Salam. (NU RATA, AICI: GAȘCA LUI RĂDOI A FĂCUT ȘPRIȚ REGULAMENTAR LA LOFT + GOLGHETERUL PUȘCAȘ A ÎNCERCAT SĂ ”ÎNSCRIE” LA DOUĂ PUȘTOAICE)

Cucerit de dansatoarea lui Salam

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații și imagini incendiare, strâns legate de aroganța pe care a făcut-o Cides Tyson, un prosper afacerist din Elveția.

Tatuatul, care este ”new entry” în lumea aroganțelor, a venit cu elicopterul la Nuba, unde a revărsat râuri de șampanie alături de prietenii săi. Din câte se pare, musculosului i-a atras foarte mult atenția una dintre cele mai sexoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc, Larisa Munteanu.

Elvețianul a revărsat râuri de șampanie la Nuba

Milionarul a fost imortalizat în nenumărate ipostaze tandre alături de Larisa, fosta dansatoare a lui Florin Salam. Sexoasa brunetă l-a cucerit, după toate probabilitățile, cu formele sale pe elvețian.

La un moment dat, când atmosfera în Nuba a devenit electrizantă, Tyson a dat frâu liber sentimentelor. Musculosul a pipăit-o cu foc și a sărutat-o cu patos pe sexoasa brunetă. (NU RATA, AICI: A APĂRUT LA PLAJĂ CU IUBIȚELUL BODYGUARD + TRABUC TOSCANELLO, UN HUBLOT ȘI COSTUM DE BAIE-PLASĂ)

Tyson și Larisa Munteanu, ipostaze tandre la Nuba

Tratament V.I.P.

Potrivit surselor noastre, Tyson a sosit vineri în România cu o cursă de linie, iar, după câteva ore de așteptare în business lounge-ul din Otopeni, elvețianul s-a urcat la bordul unul elicopter care l-a transportat direct pe litoral, evitând astfel aglomerația de pe Autostrada Soarelui. (NU RATA, AICI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN LEGĂTURĂ CU DIFUZAREA SERIALULUI ”FRUCTUL OPRIT”. JUDECĂTORII AU STABILIT CĂ…)

A aterizat cu elicopterul la Nuba

Sărutări +18 cu Loredana Chivu

În urmă cu câteva săptămâni, ”Prințesa manelelor” și Loredana Chivu au fost protagonistele unor scene care păreau desprinse din filmele pentru adulți. Fără să le pese de privirile din jur, Loredana Chivu și Larisa Munteanu s-au sărutat în cel mai senzual mod cu putință. Iar, ca totul să capete un și mai mare impact erotic, bustul generos al sexoasei blondine a evadat din sutien. (NU RATA, AICI: IMAGINI HOT DE LA PISCINĂ CU HOROSCOPISTA LUI RĂZVAN & DANI)

Larisa Munteanu, o prezență sexy și provocatoare

Dansatoarea favorită a lui Florin Salam

Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele, Și asta datorită mişcărilor foarte provocatoare şi lipsei totale de inhibiţii. Precum și energiei incredibile pe care o arăta în timpul show-urilor extrem de senzuale, în faţa admiratorilor ei. (NU RATA, AICI: LOGODNICUL A DAT-O AFARĂ DIN CASĂ PE CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ! I-A LUAT MAȘINA ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)