A apărut la plajă cu iubițelul bodyguard + trabuc Toscanello, un Hublot și costum de baie-plasă

Publicat: 01/07/2019 | 22:57

Celebra avocată Lizeta Haralambie „lovește” din nou, după imaginile, devenite virale, cu ochelarii Gucci. În weekend, a apărut la plajă cu iubițelul bodyguard, trabuc Toscanello, un ceas Hublot și costum de baie-plasă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile fabuloase cu apropiata lui Radu Măzăre, în stațiunea Mamaia.

Este supranumită “Lizeta-descurcă-tot” – lesne de înţeles motivul – și nu a părăsit Constanţa, pentru că-i place acolo. Are mulţi prieteni și clienți super-cunoscuți. În prezent, avocata și-a luat o binemeritată vacanță. Timpul liber a ales să-l petreacă în Mamaia, perla litoralului. Nu singură, ci alături de iubitul bodyguard, care îi asigură, tot timpul, siguranța.

(VEZI AICI: AVEM IMAGINILE! ”LIZETA-DESCURCĂ-TOT” I-A ŢINUT DE URÂT LUI MARCEL TOADER, ÎN NUBA, LA MIEZUL NOPŢII)

Lizeta Haralambie, gusturi de nota 10!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Lizeta Haralambie în timp ce se îndrepta, agale, spre plajă. A „lovit” din nou după imaginile cu ochelarii Gucci, cu care a apărut recent în public și care valorează 1.035 de dolari. Fotografiile au devenit, imediat, virale.

Nici acum nu a renunțat la accesoriul inedit. Ba, mai mult, și-a îmbunătățit aspectul și cu alte obiecte… Toate, bineînțeles, de firmă.

“Flancată” de iubitul bodyguard, “Lizeta-descurcă-tot” a apărut la plajă cu nelipsiții ochelari Gucci, cu un trabuc Toscanello în mână, cu o geantă Louis Vuitton, un ceas Hublot bătut cu pietre și îmbrăcată cu un costum de baie-plasă. Avocata lui Radu Mazăre a atras privirile tuturor, afișând, în același timp, o mină relaxată.

Lizeta Haralambie și iubitul ei s-au așezat fiecare pe câte un șezlong și s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Ocazional, avocata și-a verificat telefonul ca nu cumva să rateze vreun apel de la apropiați. Cert este că avocata este o prezență inedită. Are, clar, gusturi de nota 10, iar situația financiară îi permite să-și satisfacă orice capriciu.

În afara iubițelului bodyguard, celebra avocată “Lizeta-descurcă-tot” a apărut la plajă cu un trabuc Toscanello, un Hublot și costum de baie-plasă

(CITEȘTE ȘI: CÂT COSTĂ OCHELARII PURTAȚI DE AVOCATA LUI RADU MAZĂRE)

Apropiata lui Radu Mazăre

Lizeta Haralambie este una dintre apropiatele fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, şi una dintre cele mai cunoscute femei de pe litoral. De altfel, mulţi oameni de afaceri apelează la ea, atunci când au nevoie de unele sfaturi sau de unele avize.

(NU RATA: ”Lizette-descurcă-tot” i-a predat dosarele lui Marica, ascunşi lângă nişte tomberoane!)

Chiar Radu Mazăre avea încredere oarbă în Lizeta Haralambie şi apela la ea de fiecare dată când se afla în impas. La fel se întâmplă și acum, avocata făcând eforturi disperate să-l scoată pe fostul edil al Constanței de după gratii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)