Cunoscutul fotbalist pune la cale ceva mare pe litoral. ”Lizette-descurcă-tot” i-a predat dosarele lui Marica, ascunşi lângă nişte tomberoane!

Publicat: 03/05/2017 | 00:00

Ciprian Marica s-a întâlnit, la Mamaia, cu Lizeta Haralambie, una dintre apropiatele fostului primar al Constanţei Radu Mazăre. “Cipi” şi “Lizette-descurcă tot” pare că au pus la cale o combinaţie, probabil, cu un club, un local de lux. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

În urmă cu doi ani, Ciprian Marica şi-a deschis, alături de un prieten, restaurantul Caelia de la Mamaia. Investiţia totală s-a ridicat la aproximativ 500.000 de euro. Spaţiul, aflat în proprietatea faimosului milionar Viorel Păunescu, Lordul fotbalului românesc, a fost împărţit în două zone, una de interior şi a doua terasă. Restaurant foarte bun, poate cel mai bun loc de pe plaja din Mamaia. (Avem imaginile! Soţia l-a ”extras” pe Marica din LOFT, la 3 dimineaţa)

Lizette şi Cipi s-au întâlnit într-o parcare din Mamaia, lângă nişte tomberoane. Femeia ţinea în mână două dosare pe care se vede scris Club ….. Discuţia dintre “Cipi” şi cea supranumită “Lizette-descurcă tot” a durat câteva minute. Totul părea conspirativ, parcă meştereau ceva, gen pun la cale ceva. Lizette, care cunoaşte tot ce mişcă în Constanţa, fiind „sora” lui Radu Mazăre îl ajută probabil pe Marica să facă ceva în zonă, să se extindă poate şi să mai ia un loc nou. Vom vedea.

Lizeta Haralambie este una dintre cele mai cunoscute femei din Constanţa. Este respectată şi apreciată de mulţi oameni de afaceri, care nu ezită să o contacteze atunci când au nevoie de un sfat sau de unele avize.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre avea încredere oarbă în Lizeta Haralambie şi apela la ea de fiecare dată când se afla în impas. (I-am descoperit secretul iubitei lui Marica: am filmat-o ”în acţiune”! Cum a slăbit fantastic la doar patru luni după ce a născut).