I-am descoperit secretul iubitei lui Marica: am filmat-o ”în acţiune”! Cum a slăbit fantastic la doar 4 luni după ce a născut

Publicat: 01/03/2017 | 00:00

Ciprian Marica şi iubita lui, Ioana Marcu, îşi trăiesc povestea de iubire alături şi se bucură de timpul petrecut alături de băieţelul lor. Deşi au trecut doar patru luni de când a adus pe lume copilul, tânăra a revenit într-un timp foarte scurt la silueta dinaintea naşterii.

Ce-i drept, Ioana are un stil de viaţă sănătos şi este foarte atentă la ce mănâncă. Chiar CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o într-un supermarket din aeroportul Otopeni, alături de iubitul ei. Blonda a intrat foarte hotărâtă în magazin, a ştiut exact ce vrea, după ce a luat un smoc de banane, a ales două salate ambalate, iar spre final a cumpărat şi câteva fructe de avocado.  Cu o asemenea alimentaţie, nu este de mirare că arată atât de bine.

Ioana Marcu şi Ciprian Marica au un stil de viaţă, sunt foarte atenţi la ceea ce mănâncă.
Ioana Marcu şi Ciprian Marica au un stil de viaţă, sunt foarte atenţi la ceea ce mănâncă.

Tânăra mămică face şi mult sport, iar fotbalistul este un iubit model, care îi este alături şi o susţine, ajutându-o la antrenamente. Marica a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu mama copilului său, care stă prinsă cu picioarele în jurul mijlocului abdomenului său şi face abdomene. ( Vezi AICI poza)

A avut iubite celebre

Tânăr, celebru, bogat, cu o educaţie aleasă, Ciprian Marica s-a numărat, fără dar şi poate, printre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz. De-a lungul anilor, el a avut relaţii cu femei celebre, precum Ilinca Vandici, Gina Pistol sau Laura Teodoru, cu fiecare dintre ele a avut relaţii serioase, iar lucrurile păreau se îndrepte spre altar.

Socoteala de acasă nu se potriveşte, însă, cu cea din târg, iar fotbalistul le-a dat cartonaşul roşu fiecăruia. Avându-i în vedere antecedentele, nimeni nu a luat în seamă atunci când Marica s-a cuplat cu o tânără superbă originară din Constanţa, studentă la Facultatea de Medicină, Ioana Marcu. ( Citeşte AICI toată povestea )

Citește și...