Avem imaginile! ”Lizeta-descurcă-tot” i-a ţinut de urât lui Marcel Toader, în NUBA, la miezul nopţii

Publicat: 26/10/2017 | 00:00
Sunt prieteni de ani buni, drumurile lor s-au intersectat de multe ori, nu a fost însă o relaţie intimă, ci doar de prietenie. Strânsă. Lizeta Haralambie şi Marcel Toader, ambii din Constanţa, s-au reîntâlnit în clubul NUBA, din Capitală. Şi au avut ce povesti. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a surprins pe cei doi în timp ce deapănă amintiri, dar şi când se "dezlănţuie" pe ringul de dans. (VEZI ŞI: MARCEL TOADER, noi acuzaţii la adresa soţiei sale! Bărbatul o acuză pe Maria Constantin că i-a făcut farmece:”Când am făcut curăţenie, am găsit...“)

E poreclită Lizeta-descurcă-tot, lesne de înţeles motivul, nu a părăsit Constanţa, pentru că-i place acolo, dar mai face vizite în Capitală. Are mulţi prieteni pe care, din când în când, îi vizitează. Unul dintre ei, Marcel Toader. Fostul rugbist, şi el din Constanţa, dar care a renunţat la Marea Neagră pentru Herăstrău, are o relaţie aparte cu Lizette. O prietenie care nu a derapat, cum se întâmplă între multe dintre celebrităţile mondene. (CITEŞTE AICI: Cunoscutul fotbalist pune la cale ceva mare pe litoral. ”Lizette-descurcă-tot” i-a predat dosarele lui Marica, ascunşi lângă nişte tomberoane!)

Lizeta şi Marcel au programat o ”vizită” în clubul NUBA, din Capitală, şi au avut ce povesti. După cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cei doi s-au simţit în largul lor la masa rezervată din timp, ba chiar s-au ridicat şi au dansat. Câteva ore de relaxare, gustate din plin de cei doi. Sau cel puţin de Marcel Toader, care, luna viitoare, are termen în procesul de divorţ cu Maria Constantin.

Apropiata lui Radu Mazăre

Lizeta Haralambie este una dintre apropiatele fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, şi una dintre cele mai cunoscute femei de pe Litoral. De altfel, mulţi oameni de afaceri apelează la ea, atunci când au nevoie de unele sfaturi sau de unele avize. (CITEŞTE AICI: CANCAN.ro a intrat în culisele unui mega-scandal. #ebatoo. Fiica cea mică a lui Băse şi-a acuzat antrenorul de fitness că a hărţuit-o sexual! Elena a făcut plângere la conducerea sălii de fitness, dar povestea e mult mai complicată)
 
Chiar Radu Mazăre avea încredere oarbă în Lizeta Haralambie şi apela la ea de fiecare dată când se afla în impas. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)