CANCAN.ro a intrat în culisele unui mega-scandal. #ebatoo. Fiica cea mică a lui Băse şi-a acuzat antrenorul de fitness că a hărţuit-o sexual! Elena a făcut plângere la conducerea sălii de fitness, dar povestea e mult mai complicată

Publicat: 25/10/2017 | 00:14

Elena Băsescu reuşeşte din nou să stârnească o adevărată furtună în jurul ei, dar nu prin noua relaţie amoroasă despre care CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă povestea AICI. Fiica fostului preşedinte al României a susţinut, nici mai mult, nici mai puţin, decât că ar fi fost hărţuită sexual de antrenorul ei de fitness! EBA a depus o plângere oficială, povestindu-le celor din conducerea clubului tot ceea ce s-ar fi întâmplat între ea şi bărbatul respectiv! (VEZI AICI: EBA a trecut peste divorţ! Are un nou iubit pe care îl plimbă noaptea prin Bucureşti!)

Însă, după ce echipa DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) a început să scotocească după informaţii şi să desluşească toată această poveste, pare că lucrurile nu au stat chiar aşa! Antrenorul de fitness acuzat că ar fi hărţuit-o sexual pe Elena Băsescu afirmă, la rândul lui, că nici aceasta nu a fost uşă de biserică, intrând în joc, pentru a se plânge, în cele din urmă, conducerii, pe nedrept. Din câte se pare, lucrurile sunt undeva la mijloc, fiecare având o oarecare vină. (VEZI ŞI: Toţi s-au întrebat cine o ajută pe mezina fostului preşedinte după divorţ, iar noi avem imaginile! EBA l-a ”înlocuit” pe Syda cu…)

Totuşi, în final, s-a luat o decizie radicală, încercând să se înăbuşească acest scandal încă din faşă, astfel că bărbatului i s-a inchis contractul de muncă. Nu este pentru prima dată când EBA stârneşte un scandal în care pică la mijloc bărbaţii din jurul ei, fiindcă, în urmă cu ceva vreme, a fost acuzată că a reuşit să strice relaţia cu o bună prietenă a ei, Giulia, aruncând acuzaţii care au creat rumoare la vremea respectivă!

Elena Băsescu a început o nouă relaţie cu tânărul Cătălin Tomata!
Elena Băsescu a început o nouă relaţie cu tânărul Cătălin Tomata!

EBA şi-a băgat coada în relaţia dintre cea mai bună prietenă a ei şi iubitul ei!

Când mariajul ei cu Bogdan „Syda” Ionescu începuse să scârţâie, EBA s-a gândit să îl facă gelos, aşa ieşind împreună cu Giulia şi iubitul acesteia de la acea vreme.

Elena şi Giulia au început să meargă apoi la la sală, tot împreună. Au devenit prietene apropiate. Elena mergea zilnic acolo, iar Giulia locuia în apropiere, cu iubitul, aşa că relaţia celor două s-a strâns, văzându-se des. Într-o bună zi, Elena s-a certat cu Giulia, acuzând-o că i-ar fi scos vorbe nu tocmai măgulitoare.(CITEŞTE ŞI: A ieşit din casă nemachiată şi în papuci. Unde am filmat-o pe Elena Băsescu la 1 noaptea… Sigur nu ghiciţi din 10 încercări!)

 

“Elena i-a zis Giuliei că i-a scos vorbe în oraş că, atunci când merge la sală, după antrenament îl vizitează în apartamentul său pe tânărul bărbat. Giulia a rămas mască, că nu a zis nimănui aşa ceva, că de unde şi până unde”, au precizat, la vremea respectivă, surse DAS categoria A în exclusivitate pentru CANCAN.ro. Elena a zis că ştie sigur, că gata, relaţia lor s-a terminat. Tânărul ar fi fost şi el sunat de EBA şi ameninţat că s-a dat mare, că a avut ceva cu ea. Omul, susţin aceleaşi surse, este nevinovat: nu a existat nici o apropiere nepotrivită cu EBA. Lucrurile, însă, nu s-au oprit aici.

Syda a fost inflamat de ea, enervându-se şi creându-se o atmosferă de mare încordare în cadrul grupului. Care e adevărul? O sursă DAS de top, super apropiată de cuplu, susţine că totul era o regie. “Este modus-ul operandi tipic al Elenei. La ea se dau toţi, toată lumea o vrea, cu cât sunt unii mai apropiaţi, brusc, îi acuză, şi creează un mega tămbălău. E expertă în haos. A făcut-o de multe ori. De cele mai multe ori am crezut că are fantasme. Pentru că povestea atât de convingător, încât nu aveai cum să nu crezi”, a spus sursa citată(Citeşte doar pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România şi: Peripeţii cu mezina lui Băse + un echipaj de Poliţie. Au ”filat-o” pe EBA în ”Operaţiunea Pampersul”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...