Toţi s-au întrebat cine o ajută pe mezina fostului preşedinte după divorţ, iar noi avem imaginile! EBA l-a ”înlocuit” pe Syda cu…

Publicat: 04/07/2017 | 00:00

După ce a fost filmată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, într-un supermarket, la ora 01:00 noaptea (VEZI AICI IMAGINILE EXCLUSIVE), tot noi am întâlnit-o pe fiica fostului preşedinte al României făcând piaţa, cu simţ de răspundere, de data asta ziua, în amiaza mare. Şi dacă la şedinţa anterioară de shopping EBA era singură, acum s-a găsit cineva care să-i ţină locul lui Syda şi să o ajute. (CITEŞTE ŞI: Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, cuminte foc de ziua ei! Eba a împlinit 37 de ani, dar nu le-a prezentat părinţilor vreun bărbat)

Elena Băsescu nu se dă în lături de la nicio treabă gospodărească. A mers singură la piaţă, cu toate că şi-ar permite, probabil, să angajeze pe cineva care să se ocupe măcar de aprovizionarea cu legume şi fructe, dacă nu să îi facă toate cumpărăturile.

După ce a umplut două plase, Elena Băsescu a primit un ajutor, cel mai probabil neaşteptat, de la un domn cu ochelari şi cu şorţ, trecut binişor de prima tinereţe, care s-a oferit să îi care cumpărăturile până la maşină. Nu în fiecare zi ai ocazia să te întâlneşti cu fiica fostului preşedinte al României, iar domnul respectiv a fost deosebit de amabil. Poate nu întâmplător sorţul purtat de el era portocaliu, culoarea fostului partid al lui Traian Băsescu.

Un domn în vârstă i-a cărat Elenei Băsescu plasele până la maşină
Un domn în vârstă i-a cărat Elenei Băsescu plasele până la maşină

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins-o de mai multe ori pe Elena Băsescu la cumpărături pentru gospodărie, semn că pentru ea este o activitate frecventă. (VEZI AICI ALTE IMAGINI EXCLUSIVE CU EBA LA SUPERMARKET).

În vârstă de 37 de ani, Elena Băsescu are doi copii, Sofia Anais şi Traian jr. Maria Băsescu şi fostul preşedinte Traian Băsescu petrec mult timp în compania nepoţilor, iar fosta Primă Doamnă a României a fost surprinsă, recent, în oraş, de CANCAN.RO, în timp ce o răsfăţa pe micuţa Sofia Anais, cumpărându-i o păpuşă (GĂSEŞTI IMAGINILE AICI).

Elena Băsescu a fost deputat în Parlamentul European între 2009 şi 2014. În perioada în care a candidat pentru postul de europarlamentar, tatăl Elenei, Traian Băsescu, era preşedinte al României.