Nu-i refuză nimic micuţei Sofia Anais. Fosta Primă Doamnă a activat ”cardul prezidenţial” pentru nepoţică!

Publicat: 18/05/2017 | 00:00

Maria Băsescu a fost împreună cu Sofia Anais, nepoţica din partea Elenei, la cumpărături. Soţia fostului preşedinte al României a cumpărat mai multe picturi pe porţelan şi o jucărie pentru copil, sub supravegherea atentă a angajaţilor Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), care au fost cu ochii în patru în faţa librăriei. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Maria Băsescu este topită după Sofia Anais. Nu se poate despărţi de nepoţica ei nici măcar atunci când merge la cumpărături. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe fosta primă doamnă a României pe Calea Dorobanţilor. Nu se era singură, ci împreună cu Sofia şi angajaţii SPP.

Doamna Băsescu şi nepoţica ei au intrat într-o librărie din zonă. Acolo, soţia fostului preşedinte a cumpărat mai multe picturi pe porţelan şi o jucărie pentru Sofia. În tot acest timp, SPP-iştii le-au aşteptat cu maşina într-o staţie de autobuz din apropiere, însă au fost în permanenţă cu ochii în patru şi s-au asigurat că ambele sunt în deplină siguranţă. (CITEŞTE ŞI: Fosta primă doamnă nu se teme! Maria Băsescu, la cumpărături fără protecţia SPP)

Maria Băsescu a zăbovit mai multe minute în zona unde se aflau expuse picturile pe porţelan. S-a hotărât cu greu pe care să le aleagă. După ce s-a decis, o angajată a dus obiectele la casă. Soţia fostului preşedinte al României a dat o raită şi la rafturile cu cărţi. În toată această perioadă, Sofia a rămas în zona cu jucării. Şi, pentru că a fost cuminte, bunica i-a cumpărat o păpuşă la care micuţa visa, probabil, de ceva timp.

După ce sesiunea de shopping a luat sfârşit, Maria Băsescu şi Sofia ei au ieşit din librărie. Un angajat SPP a fost vigilent şi a ajutat-o pe fosta primă doamnă a României să urce în maşină cu copilul, aşa cum se vede în imaginile exclusive obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Bunica şi nepoţica au încheiat cu succes şedinţa de cumpărături. Iar Serviciul de Protecţie şi Pază a mai bifat o misiune îndeplinită. (VEZI AICI: Traian Băsescu are un cuscru model. De dragul nepoţeilor, nea Bebe menţine ”pacea” între Syda şi Eba!)

Citește și...