Peripeţii cu mezina lui Băse + un echipaj de Poliţie. Au ”filat-o” pe EBA în ”Operaţiunea Pampersul”!

Publicat: 20/01/2017 | 00:14

Divorţul dintre Elena Băsescu (EBA) şi Bogdan Ionescu (Syda) a fost cu siguranţă unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale anului trecut (vezi AICI întreaga poveste). Fiica lui Traian Băsescu pare că şi-a revenit după despărţire şi îşi dedică timpul celor doi copii pe care îi are împreună cu fostul ei soţ.  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

EBA se numără acum printre mamele care îşi ”împart” copiii cu fostul soţ. Cancan.ro, site-ul nr.1 din România a filmat-o pe Elena Băsescu în timp ce a ieşit în oraş ca să cumpere mâncare şi pamperşi pentru cei doi copii ai săi: Sofia Anais (3 ani) şi Traian Junior (1 an şi 11 luni).

Poliţiştii au recunoscut-o pe EBA în timp ce făcea cumpărături.
Poliţiştii au recunoscut-o pe EBA în timp ce făcea cumpărături.

În imagini puteţi vedea că, în ciuda faptului că era îmbrăcată sport şi avea gluga de la geacă trasă pe cap, EBA a fost ”filată” de poliţişti în timp ce mergea să cumpere pamperşi! Elena Băsescu a parcat maşina regulamentar, aşa că nu avea de ce să-şi facă griji, iar poliţiştii au parcat în spatele ei. Aceştia au privit-o şi au făcut o glumă, în timp ce ea se îndrepta spre autovehicul.

A divorţat de Syda după un mariaj de patru ani

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan Ionescu, după patru ani de căsnicie, iar cei doi copii pe care îi au împreună au rămas la fiica cea mică a fostului preşedinte. După două luni de la divorţ, Elena a oferit primele declaraţii despre acest eveniment neplăcut din viaţa ei şi de ce au luat această hotărâre.

Să ştii că decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri.

A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi în­toarsă pe toate părţile. Am realizat foarte realist că lucrurile nu se vor îm­bunătăţi şi că, pentru toată lumea, e mai bine să ne despărţim. Oricum, cu bune şi rele, nu regret căs­nicia mea cu Bogdan, care a durat fix patru ani, pentru că în urma ei s-au născut Sofia şi Traian Junior, cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viaţă”, povestea Elena Băsescu.