Fentosanii din ”Brigada Nepoții” au cheltuit 40.000 € într-un singur weekend pe șampanii Armand de Brignac!

Publicat: 01/07/2019 | 22:56

O gașcă de puști care provin din familii ultra-bogate a fost de neoprit în cluburile din Mamaia. Fentosanii din ”Brigada Nepoții”, cu Marează și Mihai Flămânzeanu “șefi” de trupă, au cheltuit, într-un singur weekend, nu mai puțin de 40.000 de euro pe șampanii Armand de Brignac! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de colecție.

Pe litoral, în weekend-ul recent încheiat, a fost cod roșu… de distracție! În cluburile de lux din Mamaia a plouat cu șampanie. Spre exemplu, la LOFT, clienții cu buzunarul „blindat” s-au întrecut în roabe, piramide, mai nou, în genți-diplomat și au petrecut la cel mai înalt nivel. În evidență a ieșit un grup de prieteni, care nu a avut nicio reținere în a cheltui fără limită.

(VEZI AICI: UNUL DINTRE PROPRIETARII LOFT A ”SPART” DE ZIUA LUI O ȘAMPANIE-DINOZAUR DE 12 LITRI!)

Plajă și distracție la Asylum

O gașcă de puști care provin din familii cu multe milioane de euro a făcut, timp de trei zile, spectacol în stațiunea-fanion a litoralului românesc. ”Brigada Nepoții”, din care fac parte Marează, Mihai Flămânzeanu și ginerele lui Dinu Patriciu, a ajuns la Mamaia vineri, gata de spectacol. În primă fază, tinerii s-au relaxat pe plajă, la Asylum, unde au pus, probabil, la cale planul de distracție.

Noaptea și-au petrecut-o în club, la Asylum. S-au distrat până la epuizare, după care s-au retras pentru binemeritata odihnă. Sâmbătă, ”Brigada Nepoții” a luat-o de la capăt. Pe zi, Marează, Mihai Flămânzeanu și compania și-au încărcat bateriile pe plajă, tot la Asylum. Pe seară au ales să meargă la LOFT, unde au făcut un adevărat show, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor.

Fentosanii din ”Brigada Nepoții”, cu Marează și Flămânzeanu în frunte, au cheltuit 40.000 € într-un singur weekend pe șampanii Armand de Brignac

(NU RATA: FILMĂRI COLOSALE CU „ÎMPĂRAȚII ȘAMPANIILOR”)

La LOFT au comandat 12 sticle de șampanie

Puștii au rezervat o masă-baldachin și au comandat șampanie cu… diplomatul! Armand De Brignac a fost preferata lor. În total 12 sticle! Lumea prezentă în club i-a urmărit cu atenție și a apreciat faptul că fentosanii din ”Brigada Nepoții” știu ce înseamnă distracția. După câteva ore au plecat de la LOFT, dar nu pentru odihnă. Nici vorbă!

Gașca de puști din familii ultra-bogate a fost de neoprit și a făcut o vizită și la Asylum, la after-party, clubul unde a petrecut în noaptea în care a ajuns la Mamaia. Duminică, ”Brigada Nepoții” a stat “la cutie”. Marează, Mihai Flămânzeanu și ceilalți s-au refăcut pe plajă și au povestit aventurile lor din weekend-ul recent încheiat, „udat” din plin cu șampanie fină, Armand De Brignac, indiferent că s-au aflat în club sau pe nisipul fierbinte din Mamaia.

Fentosanii din ”Brigada Nepoții”, cu Marează și Flămânzeanu în frunte, au cheltuit 40.000 € într-un singur weekend pe șampanii Armand de Brignac

(CITEȘTE ȘI: S-A REVĂRSAT UN FLUVIU DE ȘAMPANIE SCUMPĂ LA NUBA MAMAIA… CHELTUITORII AU COMANDAT PESTE 10 PIRAMIDE!)

Au cheltuit o sumă imensă

Cu siguranță, “aroganțele” lor, la Mamaia, vor continua pe tot parcursul verii! Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ”Brigada Nepoții” a “spart” nu mai puțin de 40.000 de euro în weekend. O sumă imensă, dar după care, mai mult ca sigur, puștii nu plâng. Pentru ei, distracția a fost pe primul plan, iar banii nu au reprezentat o problemă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...