Unul dintre proprietarii LOFT a ”spart” de ziua lui o șampanie-dinozaur de 12 litri!

Publicat: 16/07/2018 | 23:11

Momente grandioase s-au petrecut în weekendul trecut la LOFT Mamaia. (Reduceri mari la jocuri PC) Unul dintre proprietarii clubului de la malul mării și-a aniversat ziua de naștere, într-o atmosferă absolut incendiară CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, imagini senzaționale cu cea mai mare coloană de artificii, care a deschis calea unei șampanii-dinozaur de 12 litri. (CITEȘTE ȘI: S-A DESCHIS PRIMUL ”LIVE CASINO” DE PE LITORAL!)

Zilele trecute,CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unui moment de-a dreptul senzațional, care, cu siguranță, va rămâne în istoria petrecerilor organizate cu fast la noi în țară. (Promotiile zilei la monitoare)

Unul dintre proprietarii de la LOFT a organizat o mega-petrecere cu ocazia zilei sale de naștere. Iar, așa cum era de așteptat, în seara respectivă, în clubul de fițe din Mamaia totul a fost la superlativ. Punctul culminant s-a petrecut în jurul miezului nopții, atunci când la masa sărbătoritului a fost adusă, într-un mod ieșit din comun, o șampanie-dinozaur de 12 litri, un Armand de Brignac care costă aproape cât o garsonieră într-un bloc modest din Capitală.

Iar cum spectacolul trebuia să se petreacă în cel mai extravagant mod cu putință, angajații clubului  au deschis calea ”dinozaurului” cu cea mai mare coloană de artificii, un moment de-a dreptul fabulos, cum nu s-a mai văzut până acum în niciun local de fițe din Mamaia sau București. (NU RATA, AICI: FILMĂRI COLOSALE CU „ÎMPĂRAȚII ȘAMPANIILOR”)

Moment istoric în LOFT, cea mai mare coloană de artificii a deschis calea unui „dinozaur” de 12 litri

”Regina șampaniilor” s-a spart de 1 Mai

Cu doar câteva luni în urmă, la LOFT, s-a petrecut un alt eveniment unic în România. ”Regina șampaniilor”, un ”mastodont” de 30 de litri încrustat în foiță de aur, care a costat peste 100.000 de euro, s-a „spart”. Cea mai mare sticlă de Armand de Brignac din lume, care este produsă în doar 12 exemplare, a fost servită în clubul de fițe de pe litoralul Mării Negre, în minivacanța de 1 Mai.

La mega-party-ul în care s-a spart ”mastodontul” au participat mai multe vedete de pe scena showbiz-ului românesc, dar și mai mulți milionari străini care au vrut să vadă cu ochii lor cum se petrece pe plaiurile mioritice. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...