”Regina șampaniilor” s-a ”spart” aseară la Mamaia… A costat 100.000 €!

Publicat: 28/04/2018 | 22:37

Așa cum v-ați obișnuit, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă ține la curent cu toate aroganțele care se succed pe litoralul Mării Negre în minivacanța de 1 Mai. Aseară, la Mamaia, s-a întâmplat un lucru nemaivăzut în România, care, cu siguranță, va rămâne în istoria petrecerilor. ”Regina șampaniilor”, care costă 100.000 de euro, s-a „spart” la Loft. (CITEȘTE ȘI: S-A DAT STARTUL MEGAPARTY-URILOR DE 1 MAI!)

CANCAN.RO a fost singurul site din România care a transmis live, minut cu minut, din “inima distracției”, Mamaia, acolo unde zeci de vedete s-au înghesuit să ia parte la cele mai tari petreceri de pe litoral și unde aroganțele au atins cote înalte. Luxul și opulența au fost la ele acasă. (NU RATA, AICI: GINA PISTOL A VENIT SINGURĂ LA PETRECEREA DE 1 MAI DE LA MAMAIA!)

Ca totul să fie la superlativ, la Loft s-a întâmplat un eveniment unic în România. ”Regina șampaniilor”, un ”mastodont” de 30 de litri încrustat în foiță de aur, care costă peste 100.000 de euro, s-a „spart” aseară în Mamaia.

”Regina șampaniilor”, ”mastodontul” de 30 de litri care valorează peste 100.000 de euro.

Cea mai mare sticlă de Armand de Brignac din lume, care este produsă în doar 12 exemplare, a fost servită într-un club de fițe de pe litoralul Mării Negre. Așa cum era de așteptat, la petrecerea în care s-a spart ”mastodontul” s-au înghesuit mai multe vedete de pe scena showbiz-ului românesc, dar și mai mulți milionari străini care au vrut să vadă cu ochii lor cum se petrece pe plaiurile mioritice. (NU RATA, AICI: ”PRINȚESA MOBILEI” A VENIT LA MARE CU SOȚUL EI, ZIS ”CIOC”)

Meniul clubului în care s-a ”spart” ”Regina șampaniilor” arată fabulos

Cei care au petrecut în clubul cu pricina, cu siguranță, au avut de achitat note de plată exorbitante.  Cea mai ieftină sticlă de șampanie a costat 800 de lei, iar cea mai scumpă 470.000 lei și a fost denumită ”Regina șampaniilor”.

Meniul din clubul de fițe în care s-a spart ”Regina șampaniilor”

S-a depășit recordul de anul trecut

În urmă cu un an, de 1 mai 2017, într-un club de fițe din București s-a vândut cea mai scumpă sticlă de șampanie din România. Şampania-gigant, care valora cât un apartament în Capitală, a fost cumpărată de italianul Davide, care locuieşte în România. Acesta a dezvoltat numeroase proiecte în sectorul IT,  cu inovaţii în domeniul aplicaţiilor, al soluţiilor „mobile payment” şi al pieţei europene de „mobile marketing”. De asemenea, companiile lui au implementat soluţii de optimizare a traficului online şi este considerat, de către cei peste 100 de angajaţi ai săi, ca fiind „creierul luminat” al IT-ului din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...