Fiica interlopului Talanu de la Brăila a zăpăcit milionarii pe plaja de la NUBA Mamaia! Denisuca știe ”jocul” pe șezlong

Publicat: 03/07/2019 | 08:36

Fiica lui Iorgu Ionescu (53 de ani), cunoscut drept “Talanu”, unul dintre capii lumii interlope din Brăila, a făcut furori pe plaja de la Nuba Mamaia. ”Echipată” corespunzător, cu un Hermes și un costum de baie minuscul, sexoasa a stârnit pofte milionarilor de pe litoral. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul incendiare cu sexoasa Denisuca. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: FIICA UNUI INTERLOP DIN BRĂILA L-A FERMECAT PE UN CUNOSCUT MULTIMILIONAR: CHIRIE DE 2.000 €/LUNĂ, HERMESURI ȘI…)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Denisa Ștefania Ionescu, noua senzație din lumea bună, pe una dintre cele mai renumite plaje de pe litoralul românesc, Nuba Mamaia. Acolo unde este ”raiul” bărbaților ultra-potenți financiar și rafinați consumatori de șampanie Armand de Brignac . (NU RATA, AICI: FENTOSANII DIN ”BRIGADA NEPOȚII” AU CHELTUIT 40.000 € ÎNTR-UN SINGUR WEEKEND PE ȘAMPANII ARMAND DE BRIGNAC!)

Mișcări pline de senzualitate pe șezlong

Cu toate că, după prima apariție consemnată de site-ul nr.1 din România, fiica vestitului ”Talanu” din Brăila a sunat la redacție și ne-a rugat să o ocolim, fizicul ei bine definit nu a putut fi neglijat. Denisuca a demonstrat încă o dată că este greu de ocolit.

Sexy Denisuca, o prezență greu de ocolit

”Echipată” corespunzător – cu o geantă Hermes și un costum de baie extrem de sexy, Denisuca a încins atmosfera pe plaja de la Nuba. Cu fizicul ei de model, sexoasa blondină a reușit să zăpăcească mințile milionarilor de pe celebra plajă.

Fiica celebrului ”Talanu” din Brăila a demonstrat că știe ”jocul” pe șezlong. Și-a unduit posteriorul jucăuș și și-a răsucit trupul de gazelă într-un mare fel, iar reprezentanții sexului tare au reușit cu greu șă își mute privirea de la mișcările pline de senzualitate ale blondinei, care este ”new-entry” în lumea bună a României.

Apariție de senzație a Denisucăi pe plaja de la NUBA Mamaia

Denisuca a tras lozul câștigător!

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, sexoasa blondină trăiește o veritabilă poveste de dragoste cu un milionar, bine văzut în cercul afaceriștilor din România. Acesta pare să aibă foarte mare grijă de tânăra sa iubită. Din câte se pare, milionarul este cel care a ajutat-o pe Denisuca să locuiască într-un apartament de lux din București și o răsfață cu fel și fel de cadouri scumpe. Fiecare apariție a Denisei este senzațională. Fiica vestitului interlop nu iese din casă fără geanta de firmă și accesorii de sute și mii de euro. (CITEȘTE ȘI: A APĂRUT LA PLAJĂ CU IUBIȚELUL BODYGUARD + TRABUC TOSCANELLO, UN HUBLOT ȘI COSTUM DE BAIE-PLASĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)