Fiica unui interlop din Brăila l-a fermecat pe un cunoscut multimilionar apropiat de Traian Băsescu: chirie de 2.000 €/lună, Hermesuri și…

Publicat: 29/05/2019 | 23:13

Denisuca, fiica unui interlop din Brăila, este ”new-entry” în lumea bună a României.  Tânăra l-a fermecat pe un cunoscut multimilionar apropiat de Traian Băsescu: chirie de 2.000 €/lună, Hermesuri și multe, multe alte cadouri. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii despre povestea care se rostogolește printre bogătași, pe care vi le prezintă în exclusivitate națională. (Cel mai bine platit job din București) 

Denisa Ștefania Ionescu este o tânără superbă, care, fără exagerare, este noua senzație din lumea bună. Blonda este fiica lui Iorgu Ionescu (53 de ani), cunoscut drept “Talanu”, unul dintre capii lumii interlope din Brăila.

(VEZI AICI: CUPLU BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! CU CINE S-AR FI COMBINAT CĂTĂLIN CAZACU)

De o bună perioadă, Denisa Ștefania ar avea o frumoasă relație cu un milionar arhicunoscut în mediul afacerilor, apropiat de cercurile de interese ale lui Traian Băsescu și care are, la rândul lui, o fiică, super-populară în showbiz, de vârsta actualei iubite. Dragostea adevărată învinge însă orice barieră! (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Denisa Ștefania, fiica interlopului “Talanu”, este cea mai nouă senzație din lumea bună. Superba blondă are o relație cu un multimilionar, apropiat de Traian Băsescu

I-a plătit chiria în avans!

Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, milionarul își ține, așa cum ar fi și firesc, iubita în puf. Ar avea grijă ca tinerei să nu îi lipsească nimic. Omul de afaceri i-ar fi asigurat partenerei sale un imobil de lux în ansamblul Gafencu 49 Residence, unde se află unele dintre cele mai selecte locuințe din Capitală.

Chiria lunară este pe măsură, de 2.000 de euro. Pentru a fi sigur că Denisa Ștefania este, din toate punctele de vedere, liniștită, milionarul apropiat de Traian Băsescu nu s-a uitat la bani. Și i-ar fi plătit apartamentul în avans, pentru jumătate de an!

Denisa locuiește în Gafencu 49 Residence, unde se află doar apartamente de lux

Viață de lux: geantă Hermes, accesorii scumpe…

Acesta nu este, însă, singurul lucru pe care cunoscutul om de afaceri l-ar fi făcut pentru iubita lui, care este noua senzație din lumea bună. Acesta o răsfață pe blondină cu cadouri scumpe și îi trimite, constant, buchete de flori. Mărturie în acest sens stau imaginile pe care le-am obținut.

(CITEȘTE ȘI: TRISTAN TATE A PUS OCHII PE O ALTĂ BOMBĂ SEXY DIN SHOWBIZ! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP)

Afaceristul arhicunoscut are mare grijă de iubita lui, care nu iese niciodată în public fără geanta Hermes și alte accesorii de lux primite, probabil, de la milionar. Una peste alta, Denisa Ștefania este o prezență plăcută, în principal datorită siluetei și trăsăturilor la care multe tinere de vârsta ei pot doar visa.

Denisa își etalează, mândră, geanta Hermes, de care nu se desparte niciodată când iese în public

Relație cu “Bozo”

De precizat că actuala iubită a super-afaceristului apropiat de Traian Băsescu a avut, în trecut, o relație cu Răzvan Plumb, cunoscut în lumea mondenă drept “Bozo”. Legătura dintre fiica interlopului “Talanu” și băiatul doamnei ex-ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, nu a fost însă de durată.

(NU RATA: DOI SUPER-FOTBALIȘTI DIN LIGA I ȘI-AU CERUT IUBITELE ÎN CĂSĂTORIE ”LA PACHET”! AVEM IMAGINI + DETALII ÎN PREMIERĂ)

Denisa Ștefania Ionescu pare, acum, că a tras lozul câștigător, dacă ținem cont că s-a cuplat cu un multimilionar, care îi pune la dispoziție absolut tot ce are nevoie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...