Iubita lui Dan Alexa s-a dezbrăcat, iar noi am pus mâna pe fotografiile-bombă!

Publicat: 15/07/2019 | 23:03

Femeia despre care s-a zvonit că a fost mărul discordiei dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan a fost protagonista unui shooting incendiar. Andrada are un fizic de zeiță și nu ratează nicio ocazie să își scoată la înaintare atuurile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale cu iubita antrenorului Astrei.(CITEȘTE ȘI: REGHE, SUPER-DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE: “ÎMI PARE RĂU PENTRU DAN ALEXA ȘI FAMILIA LUI!” CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎNTRE EL ŞI ANAMARIA PRODAN)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul savuroase în a căror prim-plan se află bomba sexy a antrenorului Astrei Giurgiu.(NU RATA, AICI: PRIMA REACȚIE A CLUBULUI ASTRA, DUPĂ CE DAN ALEXA A FOST LOVIT DE ANAMARIA PRODAN LA GIURGIU)

Andrada, femeia despre care s-a zvonit că ar fi fost mărul discordiei dintre Dan Alexa și sexy-impresara Anamaria Prodan, arată de-a dreptul demențial, iar fotografiile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România sunt dovada clară.

Iubita tehnicianului de la Astra se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ezită să-și arate formele bine definite ori de câte ori are ocazia. Din câte se pare, recent, Andrada a fost protagonista unei ședințe foto incediare, iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos. Tânăra, care l-a înnebunit pe Dan Alexa cu trupul de zeiță, s-a lăsat imortalizată în cele mai senzuale poziții. Într-o lenjerie minusculă, Andrada s-a ”jucat” cu obiectivul aparatului de fotografiat. Rezultatul shootingului este de-a dreptul demențial și cu siguranță nerecomandat cardiacilor.(NU RATA, AICI: GIGI BECALI, REACȚIE RADICALĂ DUPĂ CE ANAMARIA PRODAN L-A BATUT PE DAN ALEXA. CE A SPUS DESPRE IMAGINI)

Iubita lui Dan Alexa, ședință foto incendiară

L-a înnebunit pe antrenorul Astrei cu trupul de zeiță!

Dan Alexa a cunoscut-o pe Andrada, la doi ani după divorțul de Izabela, cea cu care are și doi copii. Tânăra este o femeie frumoasă, cu forme apetisante și e… lesne de înțeles de ce l-a prins în mrejele ei pe Dan Alexa.

CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a surprins pe cei doi, anul trecut, într-un club din Mamaia. Cei doi au dansat, s-au sărutat însă au avut parte și de o discuție mai aprinsă din cauza unui telefon pe care l-a primit atunci Dan Alexa. (MAI MULTE DETALII AICI)

Dan Alexa și Andrada au trecut peste micile neînțelegeri. Ba chiar, potrivit unor surse, antrenorul de la Astra Giurgiu i-ar fi cunoscut tinerei și părinții. Semn că relația dintre cei doi este destul de serioasă.(NU RATA, AICI: ”DONJUANUL DE LA PROTECȚIA CONSUMATORILOR” A RENUNȚAT DEFINITIV LA VEDETA PRO TV PENTRU…)

Andrada, o veritabilă bombă sexy

Dan Alexa a ”fugit” la Timișoara!

La scurt timp după incidentul stânjenitor ce a avut loc la finalul partidei dintre Astra Giurgiu – FC Botoșani , tehnicianul s-ar fi refugiat în orașul natal. Potrivit surselor noastre, în cursul zilei de duminică, Dan Alexa ar fi zburat spre Timișoara, acolo unde și-ar fi înecat amarul alături de câțiva prieteni. Antrenorul Astrei s-a întâlnit într-un local din localitate cu mai mulți amici.(NU RATA, AICI: DUMITRU DRAGOMIR EXPLICĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE ANAMARIA PRODAN ȘI DAN ALEXA: “DACĂ NU A FOST GELOZIE, S-AU BĂTUT PE LOVELE!”)

Momente uluitoare!

Scene uluitoare s-au petrecut la puțin timp după finalul partidei Astra Giurgiu – FC Botoșani, meci încheiat 2-2. Anamaria Prodan a urcat în mașină și a vrut să plece, dar s-a răzgândit brusc. A coborât și a intrat în sediul clubului, iar la lift s-a întâlnit cu Dan Alexa. Nici două vorbe nu au schimbat și, imediat, Anamaria l-a lovit cu pumnul pe Alexa. Acesta s-a întors și a ieșit în curtea stadionului. Anamaria l-a urmat.(NU RATA, AICI: SUPER-CAMPIONUL MMA L-A ”TURNAT” LA PARCHET PE CUNOSCUTUL RAPPER DE LA ANTENA 1: ”MI-A ADUS UN JOINT PE CARE SĂ-L FUMEZ ȘI MI-A LĂSAT 800 € CA SĂ MĂ LAUD CU EI!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...