EXCLUSIV. Gigi Becali, reacție radicală după ce Anamaria Prodan l-a batut pe Dan Alexa. Ce a spus despre imagini

Publicat: 14/07/2019 | 12:29
EXCLUSIV. Gigi Becali, reacție radicală după ce Anamaria Prodan l-a batut pe Dan Alexa. Ce a spus despre imagini

Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în figură pe Dan Alexa, la câteva zeci de minute după finalul meciului Astra Giurgiu – FC Botoșani, încheiat 2-2. S-a speculat că ar fi gelozie, dar și că discuția aprinsă care a culminat cu veritabilul croșeu al impresarei a plecat de la o ceartă pe jucători.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, dar și cel care l-a dorit antrenor pe Dan Alexa, a comentat, pentru CANCAN.RO, incidentul. ”Așa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost între ei, acolo, numai ei știu. Ce să spun eu… Dar… Doamne ferește, o femeie să bată un bărbat? Ce să mai comentez”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI: CROȘEUL PRODANCEI A LĂSAT URME! CUM ARĂTA OBRAZUL LUI DAN ALEXA CÂND A PLECAT CU IUBITA

Și Dumitru Dragomir a comentat, cu mult unor însă, incidentul petrecut între Anamaria Prodan și Dan Alexa.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. PRIMA REACȚIE A CLUBULUI ASTRA, DUPĂ CE DAN ALEXA A FOST LOVIT DE ANAMARIA PRODAN LA GIURGIU

”Nu mă bag în intimitățile fiecăruia, mai ales că, dacă e vorba de gelozie, face parte din omenie. Numai fraierii nu sunt geloși! Iar dacă nu a fost gelozie, s-au bătut pe lovele. Și atunci să le fie de bine. Pentru bani s-au bătut împărați, regi, darămite muritori ca ei!

În orice caz, păcat că s-au dat în spectacol. Ceva a fost, dar nu mă interesează. Am trecut de stadiul ăsta”, a declarat Dumitru Dragomir