Celebrul designer a apărut pe plajă, la Mamaia, cu 20.000 € la el!

Publicat: 15/07/2019 | 23:09

Unul dintre cei mai renumiți designeri din România a avut o apariție de-a dreptul uluitoare pe litoralul românesc. În mod clar, celebrul bărbat are gusturi de nota 10. Echipat corespunzător cu Rolex și o geantă Hermes, ”Regele modei” a făcut senzație pe o plajă din Mamaia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase.(CITEȘTE ȘI: REGHE, SUPER-DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE: “ÎMI PARE RĂU PENTRU DAN ALEXA ȘI FAMILIA LUI!” CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎNTRE EL ŞI ANAMARIA PRODAN)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit Stephan Pelger, unul dintre cei mai apreciați designer de la noi din țară, pe o renumită plajă din stațiunea fanion a litoralului românesc, Mamaia, acolo unde celebrul bărbat a ales să se relaxeze.(NU RATA, AICI: ”DONJUANUL DE LA PROTECȚIA CONSUMATORILOR” A RENUNȚAT DEFINITIV LA VEDETA PRO TV PENTRU…)

Așa cum ne-a obișnuit, Stephan Pelger a avut o apariție de-a dreptul uluitoare. Echipat corespunzător – cu un ceas Rolex de aproximativ 10.000 de euro și cu o geantă Hermes ce este evaluată tot în jurul sumei de 10.000 de euro – celebrul designer a atras privirile tuturor în momentul când și-a făcut apariția pe renumita plajă din Mamaia.

Cum vremea a jucat feste turiștilor de pe litoral și Stephan Pelger s-a văzut nevoit să își găsească ceva de făcut pe plajă. Așa că dacă tot nu a avut cum să își lase trupul mângâiat de razele soarelui, renumitul designer s-a delectat cu un pahar de licoare bahică și a butonat îndelung telefonul mobil.(NU RATA, AICI: BREAKING NEWS. ALEX ”COPIL BĂTRÂN”, CONDAMNAT LA 3 ANI ȘI 6 LUNI DE ÎNCHISOARE! MOTIVUL: A VÂNDUT COCAINĂ UNOR OFIȚERI SUB ACOPERIRE!)

Stephan Pelger a apărut pe plajă, la Mamaia, cu 20.000 € la el

De menționat este faptul că la aproximativ un an de când a fost protagonistul unor momente de groază la Cannes, acolo unde a fost jefuit de accesorile scumpe, Stephan Pelger nu pare că vrea să renunțe la opulență și să etaleze lucrurile scumpe pe care le deține.(NU RATA, AICI: IUBITA UNUI CUNOSCUT FOTBALIST ROMÂN E NOUA BOMBĂ-SEXY A POLITICII!)

Bătut crunt și jefuit la Cannes!

În urmă cu aproximativ un an, Stephan Pelger a trecut prin clipe cumplite la Cannes. Acesta a fost bătut și lăsat într-o baltă de sânge, după ce a fost jefuit de două femei, în timp ce se întorcea dintr-un club. Celebrul designer a povestit cum două femei l-au târât într-o mașină și l-au jefuit, lăsându-l doar într-o pereche de pantaloni. Bătaia a fost atât de cruntă, încât designerul a avut nevoie de mai multe copci în zona capului. Creatorul de modă a vrut să le spună prietenilor săi virtuali prin ce a trecut, fiind recunoscător că a scăpat cu viață din această întâmplare teribilă.(NU RATA, AICI: PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI STEPHAN PELGER DUPĂ CE A FOST BĂTUT ȘI JEFUIT LA CANNES: ”PLÂNGEAM ȘI VOIAM SĂ LE DAU TOT CE VOR”)

„În această dimineață (duminică, 12 august n.r), la ora 9 dimineața, s-a întâmplat ceva inimaginabil în timp ce mă întorceam dintr-un club. Știu că ar putea să nu fie niciun motiv de îngrijorare pentru voi sau pentru Facebook și Insta, dar sunt atât de speriat încât scriind despre asta poate pot trece mai repede peste acest incident teribil, care a avut loc la Cannes. Două femei au sărit dintr-o mașină și m-au tras înăuntru și m-au condus într-o parcare. M-au bătut cu picioarele până am leșinat și m-au aruncat îmbrăcat doar în pantaloni. Mi-au furat totul, dar nu asta este important!

Voi rămâne cu această imagine în cap și voi fi mereu speriat! După ce m-a găsit o doamnă, au venit paramedicii și m-am dus la spital, am avut nevoie de câteva copci la cap. Poliția a fost de mare ajutor, la fel și prietenii mei care nu au plecat de lângă mine nicio clipă. Sunt recunoscător că am supraviețuit după această tentativă de crimă. Încă iubesc Cannes și mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte. A trebuit să scriu despre asta, mă simt ușurat acum și fericit că sunt în viață. Mulțumesc îngerului meu păzitor”, a scris Stephan Pelger pe pagina lui de Facebook, la imediat după incident.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...