Ce i-a făcut Reghe soției după episodul cu Dan Alexa. Cum s-a ”răzbunat” pe Anamaria Prodan

Publicat: 16/07/2019 | 11:14

Imaginile uluitoare în care Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa, la scurt timp după finalul partidei Astra Giurgiu – FC Botoșani, au șocat întreaga țară și au devenit virale pe Internet. (Citește AICI mai multe detalii) Motivul ar fi fost gelozia, însă, atât Prodanca și Alexa, cât și Reghe susțin că relația celor doi este strict profesională, iar căsnicia impresarei nu este afectată în niciun fel și este mai solidă ca niciodată.

Drept dovadă sunt cadourile impresionante pe care Laurențiu Reghecampf i le-a luat soției sale în ultimul an. În iarnă, Anamaria Prodan a primit de la soțul ei un bolid de 180.000 de euro și o geantă Hermes Birkin, în valoare de aproximativ 15.000 de euro. Înainte de incident i-a cumpărat și alte lucruri foarte scumpe, sexy-impresara primind bijuterii în valoare de aproximativ 600.000 de euro, printre care un ceas bătut în diamante AP (Audemars Piguet- 200.000 de euro) și colecția de brățări Cartier (215.000 de euro).

Însă asta nu e tot! CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă arată în exclusivitate cum s-a ”răzbunat” Reghe pe Anamaria Prodan. A doua zi după scandal, antrenorul i-a făcut o surpriză frumoasă soției, cumpărându-i un ceas Richard Mille, în valoare de 180.000 de euro.

Anamaria Prodan, răsfățată de soțul ei cu daruri foarte scumpe.

Reghe, despre incidentul dintre soția lui și Dan Alexa: „Toate trec în viață”

După ce s-a consultat și cu soția sa, antrenorul lui Al-Wasl ne-a oferit o declarație amplă, în care a explicat că Anamaria Prodan și Dan Alexa au o relație specială și că incidentul ar fi pornit din cauza unor transferuri care nu au fost confirmate. Laurențiu Reghecampf regretă incidentul și are încredere că Dan Alexa va depăși această perioadă, urându-i, totodată, mult succes în cariera de antrenor.

Ana este soția mea și o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu și ce vorbesc toți! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea și Dan, din cauza faptului că jucatorii aduși nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă și astfel de lucruri în momentul când vrei să construiești o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România.

Îmi pare rău pentru Dan și familia lui și sper să treacă peste acest incident, eu am încredere în el ca prieten și antrenor și sper să reușească să facă rezultate bune la Astra. Ana și Dan au construit mult împreună. Au trecut prin bune și rele și au reușit mereu. Toate trec în viață. Pe Ana o știm toți. O fire rebelă și vulcanică, foarte puternică din toate punctele de vedere”, a spus Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și...