EXCLUSIV. Reghe a rupt tăcerea, după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa: „Am terminat…”

Publicat: 14/07/2019 | 06:45

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa.

La câteva momente după meciul dintre Astra Giurgiu și Botoșani, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan a fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. (VEZI DESPRE CINE ESTE VORBA)

Apoi, cei doi au părăsit vestiarul din Giurgiu, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În ultima perioadă, în lumea fotbalului au circulat tot mai multe zvonuri despre apropierea dintre Alexa şi Anamaria Prodan, negate însă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! CULISELE DIVORŢULUI: ACTELE S-AU SEMNAT ÎN NOIEMBRIE, APOI… FOSTA SOŢIE A LUI DAN ALEXA A ŞTERS-O DE PE FB PE ANAMARIA PRODAN. AVEM MESAJELE PE CARE I LE-A ”TRIMIS”!)

Contactat de reporterii CANCAN.ROLaurențiu Reghecampf ne-a mărturisit că nu știa nimic despre incidentul petrecut între Dan Alexa și Anamaria Prodan.

”Ce s-a întâmplat? Nu știu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am… cu cine? Cu Alexa? Nu știu, vreau să văd imaginile. Ce vreți de la mine dacă nu știu nimic?”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Citește și...