Fosta prezentatoare de la PRO TV s-a dezlănțuit într-un restaurant! Și-a scos pantofii din picioare și…

Publicat: 09/10/2019 | 23:00

Fosta prezentatoare de la PRO TV s-a dezlănțuit într-un renumit restaurant din Capitală. Pe ritmurile amețitoare ale unei melodii țigănești, vedeta și-a scos pantofii din picioare și a făcut un show de zile mari. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase care o au în prim-plan pe fosta balerină de la Melody. (CITEȘTE ȘI: MAI I-A RETRAS GARDA DE CORP LUI CUMPĂNAȘU)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut imagini demențiale cu fosta prezentatoare de la PRO TV, care se distrează de minune într-un cunoscut local din București, acolo unde una dintre prietenele sale a organizat o super-petrecere. (NU RATA: EX-SOȚIA CUNOSCUTULUI PREZENTATOR TV S-A CUPLAT CU UN AFACERIST DIN TIMIȘOARA)

La un moment dat, când atmosfera s-a încins, Vica Blochina și-a etalat, în toată splendoarea, talentul în ale dansului. Pe o melodie țigănească, fosta prezentatoare s-a dezlănțuit. Dacă, la început, pantofii i-au cam dat bătăi de cap, vedeta a decis să se descalțe și a făcut un adevărat show pe ringul de dans.

Mai ceva ca la ”Dansez pentru tine”, blondina s-a mișcat într-un ritm amețitor. A demonstrat că nu și-a pierdut abilitățile de balerină și că, la cei 44 de ani ai săi, este încă într-o formă fizică de invidiat. (NU RATA: VICA BLOCHINA A INTRAT PE CAMERĂ LA MARRIOTT CU…)

Vica Blochina s-a dezlănțuit într-un restaurant din București

Conflictul cu Victor Pițurcă și pacea istorică

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au aflat într-un conflict permanent, în perioada 2011-2014. Motivul, recunoașterea paternității, dar și pensia alimentară care l-a nemulțumit pe fostul selecționer. Iată care au fost cele mai grele momente pentru cei doi, Vica și Piți. Momente care au culminat cu trecerea prin instanță. (VEZI ȘI: FAIMOASA EX-JURATĂ DE LA ”VOCE” A DANSAT PE MESE PÂNĂ LA 4 DIMINEAȚA)

În decembrie 2011, Vica l-a dat în judecată pe Piţurcă pentru stabilirea paternităţii. În septembrie-octombrie 2012, Piți a refuzat să facă testul ADN. Apoi, pe 23 noiembrie 2012, tehnicianul a fost obligat de instanță să-și recunoască fiul, Edan, și să plătească 100.000 de euro retroactiv şi 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Atunci, Victor Pițurcă a făcut apel. Pe 30 noiembrie 2012, el a solicitat suspendarea executării sentinţei până la soluţionarea apelului. Tribunalul Ilfov i-a respins cererea, în martie 2013. O lună mai târziu, chiar Piți a cerut să le fie făcute testele ADN lui și fiului său. Rezultatul este pozițiv: Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan.

Rămăsese disputa pentru valoarea pensiei alimentare, pe care Victor Pițurcă o contestase. Instanța avea să decidă, în august 2013, micşorarea acesteia la 2.900 de euro lunar, de la 8.500, şi 50.000 de euro retroactiv. Fostul selecționer a cerut apoi în instanță custodia copilului.

În ianuarie 2014, avocatul lui Victor Pițurcă a depus o cerere prin care dorea suspendarea plăţii pensiei alimentare până la decizia definitivă în procesul de custodie. Pe care nu avea s-o obțină. La scurt timp, cei doi aveau să ajungă la o pace istorică, se poate spune. (NU RATA: L-AM GĂSIT PE CELEBRUL ROCKER ”DAT DISPĂRUT”! )

Vica și-a scos pantofii din picioare și a ”încins” ringul de dans

Împreună de dragul lui Edan

Vica Blochina și Victor Pițurcă au ajuns, în urmă cu peste patru ani, să facă pace, de dragul copilului. Fostul selecționer a lăsat orgoliile la o parte, atunci. Vica avea să povestească: “Edan este acum la tatăl lui, aici, în Bucureşti. Când e la mine, când la el, se duce unde vrea el.(…) Edan crește, am fost acum în vacanță, în Cipru, am stat două săptămâni. El joacă fotbal. Și a fost foarte frumos. El e acum în vacanță și petrece și foarte mult timp cu tatăl lui. Eu cred că orice lucru pe care îl faci în viață trebuie să ți-l asumi. Și poate, la un moment dat, nu ar fi trebuit să fac anumite lucruri în viața mea. Și poate, nu neapărat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, până la urmă a fost binevenită. Că poate altfel nu rezolvam această problemă niciodată. Edan atunci, pe vremea aia, era foarte mic.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)