Ex-soția cunoscutului prezentator TV s-a cuplat cu un afacerist din Timișoara: ”Și-a găsit în sfârșit jumătatea!” + Primele imagini cu noul iubit

Publicat: 08/10/2019 | 23:01

Vreme de 15 ani, Răzvan Simion și Diana au trăit o poveste frumoasă, dar, într-un final, au ales să meargă pe drumuri separate. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că, de curând, ex-soția cunoscutului prezentator TV s-a cuplat cu un afacerist din Timișoara. Avem detalii exclusive despre relația lor, precum și primele imagini cu noul iubit al tinerei. (NU RATA: RĂZVAN SIMION, DECLARAȚII NEAȘTEPTATE DESPRE DIVORȚUL DE DIANA)

La aproape cinci ani de la divorțul care a zguduit lumea showbiz-ului, Diana Simion zâmbește din nou și e mai fericită ca oricând. În timp ce matinalul de la Antena 1 își trăiește povestea de dragoste alături de Lidia Buble, Diana Simion este cât se poate de împlinită. Fosta soție a lui Răzvan de la „Neatza” și-a găsit liniștea în brațele unui potent om de afaceri din Timișoara. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii unice despre relația de iubire dintre Diana și Radu, noul partener de viață al timișorencei.

„Sunt împreună de câteva luni. Se înțeleg foarte bine, sunt peste tot împreună, merg la festivaluri, au deja o relație solidă, iar Diana este foarte fericită alături de el. Simte că, în sfârșit, și-a găsit jumătatea. Este bărbatul de care avea nevoie, alături de ea în orice moment, inteligent și cu foarte mult bun simț. Este ce trebuie”, au declarat surse din anturajul cuplului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

(CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, ÎN LACRIMI CHIAR DE ZIUA EI. RĂZVAN SIMION ESTE RESPONSABILUL)

Noul iubit, afacerist

Diana Simion, fericită alături de noul ei partener

Radu Biță este cunoscut ca un om de afaceri în orașul de pe Bega. Acesta deține un restaurant de fițe în Timișoara, renumit pentru preparatele sale.

„Diana vine des la restaurantul lui Radu. Ei și-au asumat relația. De curând, au fost la un festival de vinuri în Cluj, unde el a luat și un premiu, iar ea a fost alături de el. Sunt tare bine împreună”, au mai declarat, pentru CANCAN.RO, prietenii îndrăgostiților. Diana și Radu s-au fotografiat împreună la Cluj, iar CANCAN.RO vă oferă imagini în exclusivitate cu cei doi (VEZI ȘI GALERIA FOTO)

(NU RATA: FOSTA SOȚIE A LUI RĂZVAN SIMION VORBEȘTE DESPRE DIVORȚ)

Și-a ridicat casă în Timișoara

După o poveste care a durat 15 ani, Răzvan Simion și Diana s-au despărțit

Imediat după divorțul de Răzvan Simion, Diana și cei doi copii ai cuplului au părăsit Bucureștiului și s-au mutat în Timișoara. În orașul de pe Bega, fosta nevastă a „matinalului” de la Antenă și-a ridicat de una singură o casă, în timp ce s-a ocupat exclusiv și de copii, care s-au integrat perfect în Banat. Diana Simion s-a angajat rapid, după care a trecut la fapte. În prezent, se bucură de liniștea căminului personal alături de Ianca și Tudor, iar, mai nou, și de compania lui Radu, primul bărbat cu care a ales să înceapă o relație după divorțul de Răzvan Simion.

Divorț agitat

Răzvan Simion și actuala lui iubită, Lidia Buble

Au trăit 15 ani împreună, dar au spus stop, în vara anului 2015. Răzvan și Diana Simion au divorțat în urmă cu aproape cinci ani, după ce „matinalul” a început o relație cu Lidia Buble. Prezentatorul a rămas în București, împreună cu artista, iar familia lui s-a mutat în Timișoara. (VEZI AICI: RĂZVAN SIMION A UITAT PENTRU CÂTEVA ORE DE LIDIA BUBLE. ”MATINALUL” DE LA ANTENĂ, GESTURI PLINE DE AFECŢIUNE CU…)

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni…

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura «adevărului» în fața reflectoarelor”, declara, prin februarie, Diana Simion.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...