Lidia Buble, în lacrimi chiar de ziua ei. Răzvan Simion este responsabilul: „Plâng. Sunt încă în stare de șoc”

Publicat: 10/06/2019 | 13:04

Lidia Buble și-a sărbătorit duminică, 9 iunie, ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 26 de ani. Vedeta a avut parte de foarte multe surprize, însă cea din partea iubitului ei, Răzvan Simion, a adus-o în stare de șoc și a făcut-o să plângă, după cum chiar ea a mărturisit.

Răzvan Simion a reușit să-și surprindă iubita cu un cadou la care blondina a visat toată viața, un bolid de lux. „Plâng. Sunt încă în stare de șoc. Cel mai divin cadou. Mașina la care visez de o viață. Nu am cuvinte. Te iubesc”, a scris Lidia Buble în descrierea imaginilor cu automobilul de lux.

View this post on Instagram

🤣🤣🤣

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Lidia Buble a prins bughetul miresei

Una dintre surorile vedetei s-a căsătorit. Toată familia s-a reunit în cea mai importantă zi din viața Dianei și a petrecut până dimineață. Sora artistei, Diana, a avut parte de o nuntă de vis. Sute de invitaţi au fost prezenți, iar atmosferă a fost una de poveste. Cel mai emoționant moment a fost cel din biserică. În timpul slujbei, Lidia a trăit la intensitate maximă fiecare moment. Mai mult decât atât surorile Buble au creat un moment magic atunci când au început să cânte împreună.

După ceremonia religioasă, a început petrecerea la restaurant. Toată lumea s-a distrat pe cinste, iar spre finalul serii cea care a avut parte de o surpriză a fost chiar Lidia Buble. Aruncatul tradiţional al buchetului a fost înlocuit cu un concurs,  iar când credea că nu are nicio şansă dorința i s-a îndeplinit.

„Dă-i drumul. Mă mărit, măi! Doamne, deci nu pot să cred. Am zis că nu o să am nicio şansă. Dacă îl arunca, rupeam tot, muşcam din ele, făceam tot posibilul. Am aici gaşca care era instruită foarte bine. Dar aşa? Chiar aşa? În halul acesta să fiu? Mamă, cât de tare! Nu pot să cred. Sunt şocată”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Citește și...