Rafaela de la Exatlon o suspectează o ”fată de oraș” că a premeditat bătaia de la NUBA: ”Motivul este un fost iubit!”

Publicat: 12/10/2019 | 22:51

Una dintre cele mai sexy concurente de la Exatlon a fost protagonista unui eveniment violent petrecut într-un renumit club de pe malul lacului Herăstrău. Episodul, pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi l-a prezentat, în exclusivitate, AICI, capătă acum noi valențe. „Războinica” Rafaela susține că, la mijloc, ar fi fost vorba de o… premeditare. Iar incidentul ar fi fost, de fapt, inspirat de o cunoscută milionăreasă, dintr-un motiv uluitor. (VEZI ȘI: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE DE LA NUNTA CARE ÎL COSTĂ 500.000 EURO PE GIGI BECALI!)

Una dintre cele mai sexy concurente de la Exatlon a ”încasat-o” serios de la un ”băiețas” de oraș, în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București. (NU RATA: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PRO TV A DISTRUS O BARIERĂ CU MAȘINA)

După ce D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a prezentat, pe larg, episodul violent în care a fost implicată fosta concurentă de la Exatlon, Rafaela a rupt tăcerea. Sexoasa brunetă a făcut declarații uluitoare despre bătaia de la NUBA, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Rafaela Marcaș o suspectează pe o ”fată de oraș” că ar fi premeditat bătaia din club. (NU RATA: IUBITUL MILIONAR A ”CERUT-O” PE SIMONA HALEP DE LA TATĂL EI)

”Războinica” a rupt tăcerea!

”A apărut la masa la care eu petreceam în jurul orei 00.30. Am încercat să discut cu ea și, într-un final, am înțeles că nu ar avea niciun conflict cu mine. La scurt timp, eu m-am dus la baie și, când am revenit în club, am vazut-o în anturajul respectivului băiat. Eu m-am dus să-l salut pentru că ne cunoaștem de ceva timp. Imediat ce am ajuns lângă el, a început să îmi spună, pe un tot iritat, dacă am ceva de împărțit cu ea.

Am încercat să-i explic să nu să se bage între femei, iar în secunda următoare mi-a dat câteva palme și m-a tras de păr. Am început să țip și am sunat la 112. El și-a dat seama ce fac și a plecat din club împreună cu ea. Doar că, la câteva minute distanță, el s-a întors, când și-a dat seama că eu vorbesc cu Poliția, și mi-a mai dat două palme.  Nu știu dacă el a fost pus de ea, dar, din modul în care s-a comportat, tind să cred că de la ea a plecat totul. Era prea vehement la adresa mea. Am fost și am depus plângere pentru că nu cred că e normal să dai într-o femeie”, a declarat Rafaela Marcaș, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Rafaela Marcaş a fost bătută într-un club de fițe din Capitală

”Motivul este un fost iubit!”

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, între „fata de oraș” și fosta concurentă de la Exatlon ar exista un conflict mocnit, de ceva timp. O persoană din anturajul sexoasei brunetei ne-a mărtursit că ”fata de oraș” i-ar fi căutat nod în papură din cauza unor gelozii mai vechi. Astfel că bătaia de la Nuba ar fi putut trece drept o ”reglare de conturi”. Asta după ce Rafaela s-ar fi anturat cu un tânăr de care aceassta ar fi fost atrasă. (NU RATA: SEXOASA DE LA ”VOCEA ROMÂNIA” L-A ÎNNEBUNIT PE FOTBALISTUL DE LA FCSB!)

”Din câte știu eu, între ele două este un așa-zis conflict de ceva vreme. Ea ar fi fost geloasă pe Rafaela pentru că se afla în compania unui tip de care ea era îndrăgostită. Când i se pune pata pe câte un bărbat devine extrem de geloasă.  Și mai mult ca sigur motivul este un fost iubit al lui ei, cu care s-a anturat și Rafaela”, ne-au dezvăluit sursele citate.

Rafaela, declarații uluitoare după bătaia de la NUBA

Și-a căutat jumătatea în emisiunea Andreei Mantea!

În urmă cu aproximativ un an, Rafaela, fostă concurentă la Exatlon, s-a înscris în emisiunea ”Puterea Dragostei”, moderată de Andreea Mantea, pentru a-și găsi perechea! (VEZI ȘI: MILIONARUL MURFATLAR ÎL AMENINȚĂ PE UN BOGĂTAȘ FAIMOS CU FILMULEȚE COMPROMIȚĂTOARE!)

”Pentru o experienţă de neuitat şi pentru a-mi găsi partenereul de viaţă. Sunt o persoană complicată. Îmi doresc să aibă un caracter puternic şi să se comporte foarte frumos cu mine. Vreau să fie înţelegător. Sunt extraordinar de dificilă. Cred că mă voi înţelege bine cu colegele mele. Deşi sunt dificilă, nu sunt antisocială”, a mărturisit Rafaela Marcaş, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...