Iubitul milionar a ”cerut-o” pe Simona Halep de la tatăl ei! Ce condiție i-a pus viitorul socru

Autor: I.D.
Publicat: 11/10/2019 | 23:25

Omul de afaceri Toni Iuruc a închis conturile cu ultima soție și a ”cerut-o” pe Simona Halep de la tatăl ei, Stere. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă dezvăluie și condiția pe care i-a pus-o viitorul socru cunoscutului miliomar. (VEZI AICI: SIMONA HALEP, PANTOFI ȘI ROCHIE DE 3.200 € LA ÎNTÂLNIREA CU PREȘEDINTELE IOHANNIS!)

La 27 de ani, Simona Halep este împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o viață sentimentală pe măsură. În prezent, campioana noastră se bucură de o vacanţă binemeritată. Iar o mare parte din timpul liber o petrece în compania iubitului, Toni Iuruc. Bărbat cu care, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ar urma să se mărite. Toni Iuruc ar fi făcut, deja, marele pas și i-ar fi cerut lui Stere Halep permisiunea de a se însura cu fiica lui. Tatăl ex-liderului WTA și-ar fi dat acordul imediat.

Însă i-a transmis lui Toni Iuruc că nu este cazul să se grăbească. L-a sfătuit să mai aștepte, cel puțin până în luna septembrie a anului viitor. Când, dacă nu o să apară ceva neprevăzut, Simona Halep și omul de afaceri ar urma să-și unească destinele. Fix după US Open, turneu unde românca va figura printre favorite.

“Nunta aș vrea să fie în România!”

Spre surprinderea și bucuria tuturor fanilor săi, Simona Halep nu se gândește numai la tenis și la viitoarele turnee, ci și la… căsătorie. Astfel că fanii Simonei spun deja că ”alesul” este Toni Iuruc.  ”Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a declarat Simona Halep.

Sportiva a explicat că își dorește foarte mult ca, după retragerea din tenis, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei.

(CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP ȘI-A “OFICIALIZAT” RELAȚIA CU TONI IURUC ÎN FAȚA PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS)

Două nunți și două divorțuri

După două nunți și două divorțuri, Toni Iuruc trăiește, acum, o frumoasă poveste de dragoste cu Simona Halep. Nu ar fi exclus ca sportiva noastră să reprezinte “colacul” de salvare pentru omul de afaceri în vârstă de 40 de ani, în plan sentimental. Cert este că formează un cuplu frumos, iar bărbatul îi este super-fidel și nu o lasă niciodată singură, mai ales pe durata turneelor.

(NU RATA: DEZVĂLUIRE-BOMBĂ DESPRE TONI IURUC. ERA CĂSĂTORIT CÂND S-A CUPLAT CU SIMONA HALEP ȘI…)

Ex-soția, însărcinată în cinci luni

Liana, femeia care i-a jurat credință ultima dată lui Toni Iuruc, ar fi rămas însărcinată. Vestea ar fi căzut ca un trăsnet pentru milionar. Surse din anturajul lui ne-au mărturisit că omul de afaceri ar fi fost devastat când ar fi aflat. În prezent, femeia s-ar afla în ultimul trimestru de sarcină.

(VEZI AICI: SIMONA HALEP, ÎMBRĂȚIȘĂRI CU IUBI ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA + I-A FĂCUT ”BOTEZUL” ÎN ANTURAJ) Ideea este simplă. Copilul nu ar fi al lui Toni Iuruc. Cert este că bărbatul, potrivit unor surse, ar fi iubit-o enorm pe Liana. Ar fi fost, din păcate pentru el, trădat, iar rănile, în clipa de față, nu s-ar fi închis. Rămâne de văzut cum se va încheia totul. Între timp, machedonul s-a cuplat cu Simona Halep, alături de care este prezent la toate evenimentele importante.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...