Milionarul din Pipera a tocmit deja viitoarea nuntă din familie! A stabilit totul ad-hoc cu singurul lui ”băiat” & viitoarea mireasă

Autor: I.D.
Publicat: 13/10/2019 | 22:39

Gigi Becali a profitat de marele eveniment care a avut loc la Palatul Snagov. Fără să stea pe gânduri, milionarul din Pipera a tocmit deja viitoarea nuntă din familie. Aici vorbim despre Lucian Becali și superba brunetă care l-a însoțit la eveniment. Totul a fost stabilit ad-hoc. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

(VEZI AICI: FILMĂRI ÎN PREMIERĂ DE LA MEGA-PARTY-UL FIICEI LUI GIGI BECALI)

“Eu plătesc tot!”

Lucian ar fi, de departe, nepotul preferat al lui Gigi Becali, pe care l-ar considera ca pe propriul fiu. Locuiește în Pipera și are absolut tot ce își dorește. O situație financiară de invidiat și… o iubită pe măsură. Cu care s-a afișat la nunta Theodorei, una dintre fiicele latifundiarului din Pipera, ocazie cu care cei prezenți au avut ocazia să o admire.

(NU RATA: SUPER-IMAGINI DE LA CUNUNIA DE 5* A FIICEI LUI GIGI BECALI. CUM S-AU ÎMBRĂCAT MIRESICA, PATRONUL FCSB ȘI SOȚIA ACESTUIA + GINERICĂ A APĂRUT CU UN BREITLING DE 15.000 $ LA MÂNĂ)

Îmbrăcat super-elegant, Lucian i-a prezentat-o unchiului său pe tânăra care l-a cucerit. Fără să stea pe gânduri, Gigi Becali i-ar fi transmis, potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România: “Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, a fost mesajul lui Gigi Becali pentru nepotul său.

Petrecere de lux la Palatul Snagov

Săptămâna trecută, mai exact joi, a fost una dintre cele mai importante zile din viața latifundiarului din Pipera. Theodora, una dintre fiicele patronului de la FCSB, s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Mihai Mincu. După ce au spus cel mai important ”Da” din viață, cei doi tineri au petrecut într-un cadru de vis alături de rude și prieteni.

Spectacolul adevărat a avut, însă, loc în cursul zilei de sâmbătă, când fata milionarului s-a cununat religios cu alesul inimii ei, la biserica Sfântul Spiridon din Capitală. Apoi a urmat o petrecere ca-n filme, care s-a desfășurat la Palatul Snagov, unde Lucian Becali s-a prezentat alături de iubită.

(VEZI ȘI: CUM SĂ NU-L IUBEASCĂ GIGI BECALI?! GINERELE PATRONULUI FCSB ȘI-A TATUAT O CRUCE PE TOT SPATELE!)

Gigi Becali a introdus, adânc, mâna în portofel, astfel că evenimentul a costat nu mai puțin de o jumătate de milion de euro. Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu ar fi doar câțiva “grei” de pe lista marii petreceri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...