Filmarea care trebuia sa rămână secretă! Ce a făcut Gigi Becali la nunta fiicei sale | VIDEO

Autor:
Publicat: 14/10/2019 | 08:23
Filmarea care trebuia sa rămână secretă! Ce a făcut Gigi Becali la nunta fiicei sale | VIDEO

În cursul zilei de joi, fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Mihai Mincu. După ce au spus cel mai important ”Da” din viață, cei doi tineri au petrecut, într-un cadru de vis, alături de rude și prieteni. Sâmbătă a avut loc și cununia religioasă, urmată de o petrecere ca-n filme la Palatul Snagov. Muzică, antren și un meniu ales au fost ingredientele principale.

Multe ”nume grele” au participat la nunta fiicei lui Gigi Becali, iar distracția a atins cote maxime. Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la eveniment. De precizat că Gigi Becali a introdus, adânc, mâna în portofel, astfel că evenimentul a costat nu mai puțin de o jumătate de milion de euro, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Bineînțeles, Gigi Becali – socru mic pentru prima oară în viață – a trăit cu emoție și bucurie fiecare moment, iar invitații l-au putut admira și în postura de… dansator. Latifundiarul nu s-a ferit să iasă ”în față” și să facă mișcări de dans, în stilu-i caracteristic, iar imaginile din videoclipul postat de Nikolaos Papadopoulos sunt mai mult decât grăitoare. Multimilionarul a lăsat deoparte orice complex și… s-a ”dezlănțuit” sub privirile celor peste 700 de invitați prezenți la eveniment.

”Multumesc domnului Gigi Becali pentru invitatia la acest eveniment frumos si unic in familia domniei sale! Sper ca v-a placut!!!”, a fost mesajul postat, pe pagina sa de socializare, de Nikolaos Papadopoulos, artistul care a cântat – printre alții – la nunta fiicei lui Gigi Becașli.