Gestul făcut de Valentina Pelinel la miezul nopții, la nunta fiicei lui Gigi Becali! A crezut că NU află nimeni

Publicat: 14/10/2019 | 08:35
Gestul făcut de Valentina Pelinel la miezul nopții, la nunta fiicei lui Gigi Becali! A crezut că NU află nimeni

Valentina Pelinel a fost prezentă la nunta fiicei lui Gigi Becali, un astfel de eveniment fiind ocazia potrivită pentru distracție la superlativ. Chiar dacă Cristi Borcea se află în închisoare, Valentina nu putea lipsi de la Palatul Snagov, cu atât mai mult cu cât Gigi Becali îi este naș de cununie lui Cristi Borcea. 

Totuși, Valentina Pelinel s-a făcut nevăzută, la miezul nopții, și foarte mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat. Ei bine, Valentina Pelinel a ținut, neapărat, să fie alături de… frumoasa prezentatoare TV Nasrin Ameri, aceasta împlinind 29 de ani.

Valentina a publicat pe pagina de Instagram o fotografie sugestivă, în care apare alături de Nasrin „Azi este despre ea. La mulți ani, frumusețe!”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imagini

Citește și:

„Vă mulţumesc tuturor, mă emoţionez pentru că nu este prima dată când îmi petrec ziua de naştere la televizor, la muncă şi să sţiţi că nu este o povară că muncesc astăzi, ba chiar sunt foarte fericită pentru că ar fi fost plictisitor să stau în pijamale! Îi pup pe toţi prietenii mei, şi reali, şi virtuali, dar şi pe toţi cei de acasă care ne urmăresc”, a spus Nasrin de ziua ei, după ce a primit tort și flori și din partea echipei sale.