Luminița și Gigi Becali au plâns în noaptea nunții fiicei lor. Gestul făcut de Theodora în fața invitaților

Publicat: 14/10/2019 | 12:22

La nunta fiicei lor, Luminița și Gigi Becali au trăit un amalgam de sentimente: fericire, liniște melancolie… iar lacrimile de bucurie și împlinire au curs nu doar în biserica în care Theodora și Mihai Mincu și-au unit destinele, ci și la Palatul Snagov unde mirii și invitații au petrecut până în zori. La un moment dat, în noaptea nunții, frumoasa mireasă a făcut un gest cu care i-a făcut pe părinții ei să poată să își stăpânească plânsul.

Citește și: Andra Măruţă, surpriză pentru fiica lui Gigi Becali! Theodora și Mihai Mincu, emoţionaţi până la lacrimi

Luminița și Gigi Becali au plâns în noaptea nunții fiicei lor

Aflată pe ringul de dans și cu Cătălin Măruță alături, Theodora le-a făcut o declarație de dragoste părinților ei și, imediat, ce i-au auzit vorbele emoționante, Luminița și Gigi Becali au avut lacrimi în ochi.

“În primul rând, îmi doresc să le mulțumesc părinților că ne-au crescut în acest fel și au ajuns astăzi, aici, în acest moment atât de frumos”, a spus Theodora cu multă emoție în glas.

“Stai, stai… uite-o pe mama ta, plânge… pentru că a fost cred cea mai frumoasă declarație: să le mulțumesc părinților că am ajuns aici și ei văd acest moment. Pânge și tata socru (n.r.: Gigi Becali). Plângeți, v-am văzut cu lacrimi în ochi”, a intervenit Cătălin Măruță.

“Ea știa și acum gata, e liberă! I-am spus: «Cât ești la mine… cât sunteți la mine, faceți ca mine și dup-aia, când vă măritați, faceți ca bărbații voștri. Dar cât sunteți la mine, faceți ca mine!». Păi, acum nu voia să facă nici casă în curte…. eu am vreo 30.000 de metri de hectare, eu voiam să fac o casă în curte pentru ei, nu vrea! «Păi, ce, să ne comande tata și când măritată?!»”, a mărturisit Gigi Becali.

Citește și: EXCLUSIV. Câți bani a pus Anamaria Prodan în plic la nunta fiicei lui Gigi Becali! S-a stabilit un nou record naţional

“Deci, până la urmă… Theodora, tot pe drumul ei cu Mihai. Stați, că mai avea ceva de zis și am văzut-o pe mama ta foarte emoționantă, să știi”, a afirmat cunoscutul prezentator TV.

“Vreau să adaug că oricum, pe părinții mei îi vom avea alături tot timpul”, a mai subliniat frumoasa mireasă.

“Și oricum o să vă dea o cheie de la casa lor, să știți. Și de la curtea lor, deci, e ok. Și, poate mâine-poimâine, vă faceți dumneavoastră casă la ei în curte. Hai că n-ar fi rău, eu zic că ar merge, treba asta, nu?!”, a mai afirmat soțul Andrei, în timp ce invitații râdeau și aplaudau.