Categorii: Vedete

”Liceenii” i-au făcut un cadou inedit Tamarei Buciuceanu de ziua ei de naștere

Tamara Buciuceanu a împlinit astăzi 89 de ani! Iar ziua ei de naștere nu a trecut neobservată de ”liceeni” care i-au făcut actriței o surpriză de zile mari! (Reduceri mari la jocuri PC)

”Ani de liceu, cu emoţii la română…” Cine n-a fredonat celebrele versuri şi cine n-a văzut măcar o scenă din filmul a cărui popularitate a rezistat un sfert de secol? În 2011,o sală goală dintr-un liceu bucureş­tean a fost umplută ca prin farmec de importanţa numelor mari care i-au călcat pragul, la început de an şcolar. Tamara Buciuceanu-Botez, Ştefan Bănică Jr, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu şi Mihai Constantins-au revă­zut cu drag, dar şi cu strania senzaţie că retrăiesc, exact ca-n 1986, emoţiile unei noi zile la filmări. (CITEȘTE ȘI: TAMARU BUCIUCEANU-BOTEZ SĂRBĂTOREȘTE ÎMPLINIREA VÂRSTEI DE 89 DE ANI)

ULTIMA ORA! PRO TV a facut anuntul acum. Florin Busuioc este...
”Liceenii”

Eroii din filmul Liceenii” i-au urat atunci ”La mulți ani!” Tamarei Buciuceanu într-un mod inedit, iar acum Ștefan Bănică Jr. a adus în prim-plan amintirea zilei în care ei s-au reunit pentru a fi alături de actriță.

”Astăzi este aniversată una dintre cele mai iubite actrițe din România. La mulți ani cu sănătate, TAMARA BUCIUCEANU!”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe contul său de Facebook.

”Liceenii”, un film fenomen

Pelicula românească „Liceeni” a fost una dintre cele mai de succes producții ale anilor ’80. Acest film a devenit practic un simbol al adolescenței, iar multe dintre melodiile și replicile tinerilor actori au rămas și acum vii. Liceenii este un film de dragoste românesc din 1986, regizat de Nicolae Corjos. Rolurile principale au fost interpretate de actorii stefan Banica-junior, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruţ, Tamara Buciuceanu-Botez si Ion Caramitru. (VEZI ȘI: TAMARA BUCIUCEANU, PRIMA DECLARAŢIE DUPĂ CE S-A SPUS CĂ E BOLNAVĂ ŞI CĂ NU MAI POATE IEŞI DIN CASĂ)

Filmul prezinta povestea de dragoste dintre doi elevi de clasa a X-a: Mihai Marinescu (Stefan Banica Jr.) si Dana Vasilescu (Oana Sârbu). Idila lor va trece prin multe incercari. Ce se intâmpla cu „Liceenii” este, pur si simplu, un miracol. Filmul isi mai face fani si acum, din reluarile de pe micul ecran. Este un film fenomen.

Tamara Buciuceanu, la fel de energică și la 89 de ani

Tamara Buciuceanu-Botez este la fel de energică și plină de viață chiar și la vârsta de 89 de ani. Actrița nu a mai apărut în spațiul public prea des, însă a fost prezentă recent la Primăria Capitalei, unde i-a fost înmânat titlul de Cetățean de Onoare a Municipiului București, precum și Cheia Orașului. Atunci, fanii de altădată, dar și cei care i-au descoperit filmele mai târziu au rămas uimiți s-o vadă neschimbată pe Tamara Buciuceanu-Botez, cea care le-a încântat tinerețile cu rolul „Isoscel”. (Promotiile zilei la monitoare)

Articole recente

  • Vedete

Ilie Năstase, clipa de groază. Trenul în care se afla a lovit mortal o femeie!

Ilie Năstase a fost implicat într-un accident feroviar, după ce trenul în care se afla a lovit mortal o femeie.…

14 nov.. 2018 11:11 am
  • Stiri
  • Vedete

Vila Monicăi Gabor din Malibu, de 7 milioane de dolari, este în pericol să ia foc

Vila Monicăi Gabor din Malibu este în pericol să ardă, în urma incendiilor violente care au lovit stațiunea. Casa care…

14 nov.. 2018 10:50 am
  • Vedete

Ce bombă sexy s-a făcut fiica lui Văru’ Săndel! Iulia participă la concursul de miss: „Sunt simpatică, vioaie și regină-aș vrea să fiu”

Toată lumea îl știe pe Văru' Săndel, dar puțini sunt cei care o știu pe fiica lui! Vă spunem doar atât:…

14 nov.. 2018 10:49 am
  • Stiri interne

Ea este fetița operată în uterul mamei: ”Medicul a pus un diagnostic corect și foarte rar…”

Are 6 ani și 4 luni și a strâns o mulțime de medalii! Însă când nici măcar nu se născuse,…

14 nov.. 2018 10:13 am
  • Stiri
  • Stiri interne

Cum și-a ucis Alexandru Dan, 17 ani, părinții adoptivi, care l-au crescut de la 5 luni

Un triplu asasinat în Călăraşi a șocat o țară întreagă. Un bărbat de 82 de ani, soția de 80 de…

14 nov.. 2018 10:10 am
  • Vedete

N-o să-ți vină să crezi ce rochie a purtat Simona Gherghe la nunta ei cu Răzvan Săndulescu!

Simona Gherghe este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală! Drept urmare, nimeni nu a știut că ea…

14 nov.. 2018 9:44 am